Her er de 15 mest romantiske film anno 2018
Foto: A Star Is Born
Amoriner i luften

Her er de 12 mest romantiske film anno 2018

af Christine Aaby Reitoft 30/11/2018
Julen er hjerternes fest, og derfor har ELLE samlet de 12 mest romantiske film fra 2018, som du kan gå i hi med på de kolde vinterdage…

December måned er i fuld gang, hvilket betyder at kulde, mørke og kolde dage efterhånden er blevet en del af hverdagen.

Det gør dog ikke så meget, for årets første officielle vintermåned har også masser andet at byde på såsom æbleskiver, lun gløgg, julepynt og ikke mindst indendørs hygge i stearinlysets skær.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Julen er også hjerternes fest, og det har fået amorinerne til at sprede sig her på ELLE-redaktionen. Derfor har vi lavet en guide over de 12 mest romantiske film fra 2018, som enten allerede findes på diverse streamings-tjenester eller som kan opleves i biografen.

Læs også: Traileren til Disneys live action-udgave af Løvernes Konge er landet

Udvalget spænder bredt, og derfor indeholder vores guide både lette romantiske komedier og storslåede kærlighedsdramaer, hvor alle følelser bringes i spil.

Uanset hvilken genre du er til, så hav kleenexne klar ved hånden, for du kan ikke undgå at fælde en tåre eller to til nogle af dem.

1. Mamma Mia! Here we go again

‘Mamma Mia! Here we go again’ er naturligvis efterfølgeren til den populære ABBA-inspirerede musical af samme navn fra 2008. I fortsættelsen følger vi Sophie, der nu er gravid og som knokler for at genåbne sin mors hotel. Spørgsmål om hendes mors fortid og talrige forelskelser bliver dog ved med at fylde hendes hoved – for hvad skete der egentlig? Filmen kan lejes på blockbuster.

2. Crazy Rich Asians

I den romantiske komedie ’Crazy Rich Asians’ følger vi Rachel, der rejser til Singapore for at møde sin nye kæreste Nicks familie. Her får hun sig dog lidt af en overraskelse, for det viser sig, at Nick tilhører en af landets rigeste familier, og det er ikke helt nemt at navigere rundt i det nye terræn, hvor ikke hvem som helst er gode nok til at blive hans kommende hustru. Filmen kan købes hos Viaplay.

3. A Star Is Born

I den romantiske komedie ’A Star Is Born’, som har Lady Gaga og Bradley Cooper i hovedrollerne, forelsker den kendte musiker Jack sig hovedkulds i den unge up-coming stjerne Ally, som han hjælper til berømmelse. Deres forhold møder dog modstand, da Allys nyfundne berømmelse begynder at overskygge sin mentors, hvilket skubber til hans alkoholmisbrug. 'A Star is Born' er netop udkommet i de danske biografer, og er allerede blevet nomineret til flere Golden Globes 2019. Uden tvivl årets must-see film i biografen.

4. Midnight Sun

I det romantiske drama ’Midnight Sun’ følger man den 17-årige Katie, der lider af en sygdom, der gør, at hun er ekstrem følsom overfor sollys. En dag møder hun Charlie – en fyr hun længe har beundret på afstand - og de indleder et romantisk forhold. Katie forsøger at skjule sin tilstand overfor ham, men som I ved - ’love conquers all’. Filmen kan lejes på Viaplay.

5. Every Day

’Every Day’ er ikke som den gennemsnitlige romantiske film. Den handler nemlig om den 16-årige Rhiannon, der forelsker sig i en mystisk sjæl ved navn A, som flytter ind i en ny krop hver dag. Som I sikkert kan forestille jer, så er dette ikke helt problemfrit og i takt med, at de bliver mere forelskede, indser de, hvor svært det i virkeligheden er at elske en ny person hvert døgn. Filmen kan lejes på Viaplay.

6. Fifty Shades Freed

‘Fifty Shades Freed’ er sidste del i trilogien om Anastasia og Christian, der startede med kæmpehittet ’Fifty Shades of Grey’. I fortsættelsen på det erotiske drama er tiden kommet, hvor det umage par skal giftes! Hvedebrødsdagene bliver spenderet i sus og dus, men ender brat da en trussel fra fortiden begynder at hjemsøge det nygifte par. Filmen kan lejes på Viaplay.

7. Call Me ByYour Name

I det romantiske drama ‘Call Me By Your Name’ følger man den 17-årige Elliot, der forelsker sig i farens praktikant Oliver, der skal bo hos familien henover sommerferien. Sammen oplever de en uforglemmelig tid i det smukke italienske landskab, hvor filmen udspiller sig. Hvis du var vild med Brokeback Mountain, så er ’Call Me By Your Name’ helt sikkert også noget for dig! Kan streames på Viaplay.

8. Adrift

Det romantiske drama ‘Adrift’ er baseret på en sand historie om et ungt par, der på en sejltur fra Tahiti til Californien, bliver ramt af en af de værste orkaner i vores tid, og derfor må kæmpe for deres overlevelse. Kan lejes på Viaplay.

9. To All The Boys I’ve Loved Before

Filmen ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ handler om den unge pige Lara Jean, som aldrig har indrømmet det, når hun var forelsket i en dreng. I stedet har hun skrevet et kærlighedsbrev til hver enkelt, som hun herefter har gemt væk i en gammel hatteæske. Drama opstår, når brevene lige pludselig kommer frem i dagens lys uden Laras samtykke… Kan streames på Netflix.

10. Second Act

Filmen ’Second Act’ er en klassisk romantisk komedie med Jennifer Lopez som hovedrolleindehaver. I filmen følger man hendes karakter Maya, der føler, at hendes karriere er gået i stå. Snart får hun dog muligheden for at få vendt op og ned på tingene, da et stort finansfirma ansætter hende ved en fejl. 'Second Act' udkommer først den 21. december, men så har I noget at glæde jer til...

11. Forever My Girl

I filmen ’Forever My Girl’ følger man en countrymusiker, der tager tilbage til sin hjemby, hvor han efterlod sit livs kærlighed for over 10 år siden.

12. Love, Simon

Filmen ’Love, Simon’ handler om teenageren Simon, der endnu ikke har fundet modet til at springe ud som homoseksuel. Snart er hans hemmelighed dog i fare for at blive afsløret, og han må derfor forlige sig med sin identitet og sande jeg. Kan lejes på Viaplay.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her