Disney Traileren til Disneys live action-udgave af Løvernes Konge er landet

Foto: Disney / Løvernes Konge

Disney har netop offentliggjort traileren til den kommende live action-udgave af Løvernes Konge, som for første gang så dagens lys i 90’erne og fortsat den dag i dag er en af de mest populære og elskede Disney-film nogensinde.

I traileren får vi et glimt af den afrikanske savanne med den rødglødende sol i horisonten, og vi ser også den ikoniske scene, hvor bavianen Rafiki løfter unge Simba op i armene fra spidsen af kongeklippen for at introducere ham til alle dyrene i kongeriget.

I baggrunden høres tonerne af Elton Johns verdenskendte nummer ”En verden af liv”, som er en del af det originale soundtrack, mens James Earl Jones, som endnu engang lægger stemme til Mufasa, taler ind over.

Traileren har en slående lighed med den gamle tegnefilm, og man sendes derfor fluks tilbage til barndommen. Hvis vores forventninger ikke var høje før, så er de det i hvert fald nu!

Læs også: Disney er klar med den første teaser for live action-udgaven af Aladdin 

Den nye udgave af Løvernes Konge har en imponerende rolleliste, hvor vi blandt andet finder Donald Glover som Simba, John Kani som Rafiki, Chiwetel Ejiofor som Scar samt Billy Eichner og Seth Rogen som henholdsvis Timon og Pumba. Men det største navn er dog uden tvivl Beyoncé, som lægger stemme til Nala - og hvem ved måske synge et par af de nostalgiske sange fra den originale film.

Live action-udgaven af Løvernes Konge rammer først de danske biografer den 19. juli 2019, men så er det godt, at vi kan tage forskud på stemningen i den nye trailer:

 

Relaterede artikler