Foto: Mega
Spoiler

Denne hidtil usete The Devil Wears Prada-scene ville have ændret hele filmen

af Amalie Takahashi Christiansen 15/05/2020
Filmen The Devil Wears Prada fra 2006 portrætterer den stærke og unedbrydelige Miranda Priestly, men vi har netop fået nys om en hidtil uset scene, der ville have ændret hele filmen! Se den slettede scene her.

The Devil Wears Prada fra 2006 er en af de filmklassikere, der har brændt sig fast i hukommelsen, og den kan om nogen antænde din indre trang til at iscenesætte en mode-makeover-montage.

Filmen portrætterer som bekendt den stærke og unedbrydelige Miranda Priestly, men vi har netop fået nys om en hidtil uset scene, der ville have ændret hele filmen og ikke mindst Mirandas image.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er mere end 10 år siden, at djævlen selv, Miranda Priestly (aka. Meryl Streep) spillede rollen som den arketypiske chefredaktør. Men den måde, karakteren fremstod, kunne faktisk have været helt anderledes, hvis filmens producenter havde bevaret de sidste sekunder af en slettet scene.  

Læs også: 20 ting, du ikke vidste om Sex and the City.

I filmen var det tydeligt, at Miranda Priestly var en benhård, badass chefredaktør, der ikke veg til side for noget eller nogen, men i den slettede scene er hun både sårbar og taknemmelig.

I den hidtil usete scene dukker Mirandas mand nemlig op til den fest, hvor Andrea Sachs (Anne Hathaway) og Emily Charlton (Emily Blunt) skal præsentere navnene på de mennesker, Miranda møder i løbet af aftenen – og her kommer Andrea Miranda til undsætning, da den frygtelige og uhøflige ægtemand dukker op og ydmyger chefen. 

Hvis du tør, kan du se den slettede scene herunder.

Hvis denne scene var blevet ført ud i livet, ville titlen The Devil Wears Prada, der hentyder til Mirandas karakter, måske krakelere en smule – for i den slettede scene viser hun flere tegn på, at hun er menneskelig som resten af os.

Er du blevet nysgerrig på andre ting om The Devil Wears Prada, kan du scrolle løs i galleriet herunder, hvor vi har samlet 9 ting, du måske ikke vidste om filmen:

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2021-11-11/redaktionens-favoritter-3_2.jpg

Blazer, Cos

DKK 1.200,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-4_2.jpg

Strik, & Other Stories

DKK 700,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-5_2.jpg

Jeans, Nanushka

DKK 2.190,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-6_2.jpg

Taske, Marge Sherwood

DKK 1.600,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-7_2.jpg

Kjole, Isabel Marant Étoile hos Net-a-porter

DKK 2.080,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-8_2.jpg

Skjorte, Anine Bing hos Net-a-porter

DKK 1.340,-
Køb her