Sex and the City 20 ting, du ikke vidste om Sex and the City

Foto: Mega

Det er 22 år siden, at vores ultimative yndlingsserie om mode udkom - nemlig Sex and the City. Den udkom den 6. juni 1998, men på trods af det, gengiver vi stadig tit fraser fra den kendte serie som: "I'd like a cheeseburger, please, large fries and a Cosmopolitan?”, eller snakker om hvem af vores veninder, der er en klassisk Samantha. 

For hvem elsker ikke at drømme sig væk i Manhattan-universet og forestille sig at leve Carries liv - og eje hendes misundelsesværdige garderobe og skosamling, der tæller flere Manolo Blahniks, end øjet kan tælle.

Serien lever op til manges billede på drømmelivet. At bo i centrum af New York, have sin egen klumme i et magasin, blive inviteret med på forreste række til modeshows og andre smarte events, have råd til bl.a. Manolo Blahnik-stiletter, Birkin-bags, regelmæssige ture Dior og at spise frokost på de lækreste caféer med de bedste veninder hver dag.

Der er da også en del af de flotte mænd som veninderne dater i løbet af serien, vi ikke ville have noget imod at støde på.

Men selv om vi synes, vi ved alt om serien og kender de fire skønne kvinder ud og ind, så har vi fundet 20 ting, du sikkert ikke vidste om serien – vi gjorde i hvert fald ikke.

Læg også: 9 ting, du ikke vidste om filmen ’The Devil Wears Prada’

Så vil du gerne vide, hvor meget Carries lejlighed i serien er blevet solgt for i virkeligheden? Eller hvilken person, der oprindeligt takkede nej til sin rolle hele to gange, før hun endeligt sagde ja?

Så se med i galleriet herunder og læs alle de sjove ting, du sikkert ikke vidste om Sex and the City.

20 ting du ikke vidste om Sex and the City

Relaterede artikler