Foto: Mega
Sex and the City

De 20 mest spændende romancer Carrie Bradshaw har haft

af Simone Erica Rosenlund 27/02/2020
Hovedrollen i Sex and the City, Carrie Bradshaw, er kendt for at have en misundelsesværdig garderobe og skosamling, men også for altid at lede efter kærligheden, og dette førte som bekendt til nogle spændende romancer. Vi har kigget nærmere på de 20 mest spændende.

Carrie Bradshaw, som er hovedrollen af tv-serien Sex and the City, er kendt for sin misundelsesværdige garderobe og ditto skosamling, og vi elsker at følge hende og veninderne Charlotte, Miranda og Samanthas dramatiske hverdag i New York.

Vi drømmer om selv at have råd til Manolo Blahnik-sko og at spise frokost på café hver dag. Og vi ville ønske, at vi blev inviteret med til lige så mange A-list-fester og hippe restaurantåbninger som Carrie.

Da det desværre ikke er virkeligheden, synes vi, det er sjovt at bingewatche Sex and the City og drømme, at vi var en femte veninde i deres flok.

Dem, der har set hele serien ved også godt, at Carrie konstant er på udkig efter kærligheden - og svaret på hvad det egentlig er.

Læs også: Sex and the City SJP afslører, at hun er på 'team Big' - hør Aidans reaktion

Carries store krøllede hår, høje hvin og charmerende væsen fører til en masse flirts, og hun dater derfor en hel del forskellige mænd igennem de seks sæsoner, der er produceret af serien.

Hun kommer ikke udenom nogle beklagelige fejl, mislykkede romancer, one-night-stands og åbenlyse røde flag. Men der er selvfølgelig også nogle store forelskelser ind i mellem.

Vi har genset hele serien for at snuse os frem til de 20 mest spændende romancer, Carrie har haft i løbet af serien.

Klik dig igennem galleriet herunder, og se om du kan følge med i alle Carries sjove og søde romancer…