Sex and the City SJP afslører, at hun er på 'team Big' - hør Aidans reaktion

Foto: Sex and the City

Den starter med at flimre på din fjernsynsskærm, og pludseligt runger den genkendelige intromelodi i højtalerne, og du ved, at du har sat din yndlingsserie fra 90’erne på – Sex and the City. Carrie Bradshaw dukker op på skærmen iført det ikoniske, lyserøde tylskørt, og nu kan du blot læne dig tilbage og binge den ene episode efter den anden... 

Serien, hvor Carrie Bradshaw kæmper for at finde kærligheden og til sidst ender ud med Mr. Big. Til nogens store ærgrelse og til andres glæde, for burde hun ikke til sidst at have valgt manden, der turde bære turkisblå ringe, og som havde en manke som ingen andre – vor kære Aidan? Vi spørger: hvem mener kvinden bag selv, hun burde have endt ud med?

Spørger du Sarah Jessica Parker, der på allerfornemste vis spillede den kulørte, modeentusiastiske, klummeforfatter i vores alle sammens favoritserie i 90’erne, runger svaret entydigt.

”Der er et meget hurtigt og simpelt svar på det spørgsmål. Du er nødt til at være på team Big.”

Således lød altså Parkers svar - da podcastserien The Bradshaw Boys for nyligt spurgte - men hun skyndte sig dog at fortsætte:

”Jeg elskede at spille sammen med Chris North (red. Mr. Big), og slutningen var så velskrevet af Michael Patrick King. Men jeg elskede også at arbejde sammen med John Corbett (red. Aidan), og hans måde at portrættere Aidan på var perfekt. Du kan jo ikke blæse og have mel i munden samtidig, selvom det nogle gange ville være det eneste rigtige.”

Læs også: Reese Witherspoon afslører, at hun afslog at medvirke i flere Friends-afsnit og deler den overraskende årsag

Hvad har den 58-årige skuespiller, der spillede Aidan Shaw i SATC, så egentlig at sige om, at Parker sådan vælger side? Entertainment Tonight spurgte ham, kort efter hans tidligere "kærestes" udtalelse. 

”Helt egoistisk set kan jeg godt lide at vinde, og det samme kan mine karakterer. Men nej, der er ingen anden måde for den formel at gå op på uden Mr. Big. Det ville ikke have været en god serie, hvis hun endte på med ham her,” siger skuespilleren med et smil på læben, peger på sig selv og afslutter:

”Det skulle kun være for min charme og min flotte manke.”

Enden er nået på fortællingen om Carrie Bradshaw og alle hendes mænd, og om hun burde have endt op med Berger, Petrovsky, Aidan eller Big – ja, det kan vi blot lade vores fantasi bryde med.

Psst! Får du helt lyst til at gense hitserien? Så varm op i galleriet herunder, hvor vi kigger tilbage på seriens 35 bedste citater:

De 35 bedste citater fra Sex and The City

Relaterede artikler