Foto: Mega
Komedier

De 15 bedste og sjoveste komediefilm fra 2020

af Simone Erica Rosenlund 6/05/2020
Nu hvor 2020 bliver et... langt år.... så vil vi ty til humoristiske indspark, som kan hjælpe os med at komme lidt nemmere igennem det. Derfor har vi samlet de 15 bedste komediefilm fra 2020 til dig.

Vi har aldrig set så mange film og serier, som vi gør nu, og da år 2020 ser ud til at blive et langt år, må vi bevæbne os med tålmodig og humor.

Og hvad er egentlig også bedre end komedier, som man enten kan se og skraldgrine af for sig selv eller se sammen med andre.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi kan glæde dig med, at der faktisk udkommer ret mange lovende og hylende morsomme komedier i år – spækket med kendte og sjove skuespillere, som vi alle elsker at se på skærmen.

Da corona desværre er kommet i vejen for en del filmproduktioner i år, er nogle af dem også udskudt til 2021. Så du har endnu flere at glæde dig til næste år.

Se og læs med herunder, hvor vi har samlet de 15 sjoveste komedier, der er udkommet eller udkommer i løbet af 2020.

Like a Boss

Hvornår: Udkom den 10. januar 2020.

Hvis du er til tøsefilm og girl-power blandet med humor, så er den her helt sikkert noget for dig. I Like a Boss starter to veninder, spillet af Tiffany Haddish og Rose Byrne, en virksomhed med økonomisk støtte fra en meget rig forretningskvinde, spillet af Selma Hayek. Det begynder at gå godt for de to kvinders virksomhed, indtil den rige forretningskvinde stjæler deres idéer, og så beslutter de sig for at få hende ned med nakken. En ekstra bonus, som gør filmen endnu mere girl-power-ish, er, at Billy Porter er med til at give dig din daglige dosis af diva.

The Gentlemen

Hvornår: Udkom den 10. januar 2020.

I The Gentlemen ser du en masse kendte ansigter, da både Matthew McConaughey, Colin Farrell og Hugh Grant er med. Filmen giver dig hardcore, men ironisk, actionkomedie med humor i stil med The Hangover. Så hvis du og din kæreste er fanget i lockdown sammen, er det måske er film med de rette elementer for jer begge.

Emma

Hvornår: Udkom den 21. februar 2020.

En quirky, sød og sjov film fra en lidt anden tid – baseret på en af Jane Austens kendte romaner. I filmen ser vi Emma, der lever i det 1800-tallets England, lege matchmaker for sine venner og familie. Se hvordan det går Emma med hendes søde væsen og til tider lidt dårlige opførsel, og se om hun får sin happy ending. Hvis du leder efter en film, der er lys og frisk, så er den her perfekt. Der er selvfølgelig også nogle sjove og charmerende skuespillere med som Bill Nighy, Anya Taylor-Joy, Josh O’Connor og to skuespillere fra serien Sex Education, Tanya Reynolds og Connor Swindells.

Guns Akimbo

Hvornår: Udkom den 21. februar 2020.

Filmen Guns Akimbo taler til alle action. og gaming-elskere. Den handler nemlig om en ung mand, der som lille drømte om at blive en helt, når han voksede op, men i stedet blev han til et nul, der bare spillede computerspil. En dag banker det på hans dør, og det ændrer hele hans liv. En film fyldt med action og drengerøvshumor. I hovedrollen er Daniel Radcliff fra Harry Potter og Samara Weaving fra filmen Ready or Not.

The Climb

Hvornår: Udkom den 20. marts 2020.

Denne film handler om Kyle og Mike, som er bedste venner, indtil Mike har sex med Kyles forlovede. Efter det er eskaleret, handler filmen om venskab og kærlighed. Filmen indeholder også humor, der kan give dig helt ondt i maven af grin, og så er det ikke så ofte, vi ser film, der fokuserer på mandevenskab. The Climb er et frisk pust på mange punkter.

Banana Split

Hvornår: Udkom den 27. marts 2020.

Banana Split er filmen, der viser at kvinder er stærke sammen. Filmen handler nemlig om April, der bliver droppet af sin ungdomskæreste, hvorefter hun bliver bedste veninder med hans nye kæreste. Filmen inkluderer superfed musik, nogle gode supplerende roller og giver dig en sjov teenagekomedie. Og så har den skuespillere som Hannah Marks, Liana Liberato og Dylan Sprouse med i hovedrollerne.

Uncorked

Hvornår: Udkom den 27. marts 2020.

I en blanding af drama og komedie ser vi en ung fyr, der står til at skulle overtage sin fars restaurant efter ham en dag. Som i så mange andre film har sønnen en helt anden drøm og vil i denne film være sommelier. Filmen viser en hjertevarm historie om at følge sine drømme og har mange søde og sjove øjeblikke med.

Læs også: Hollywoods nye darling 5 kommende Timothée Chalamet-film, du kan glæde dig til

Lovebirds

Hvornår: Udkom den 3. april 2020.

Måske en af de sjoveste og mest badass kærlighedshistorier, du længe har set. Et par, der spilles af Issa Rae og Kumail Nanjiani, bliver ved en fejl involveret i et mord, og efter det forfølger uheldige situationer dem. Kombinationen af de to vildt sjove skuespillere, lægger op til en af årets sjoveste film.

My Spy

Hvornår: Udkom den 17. april 2020.

My Spy er en rigtig sød og fed film med en god blanding af girlpower, action og venskab mellem en lille pige, der er mere tough, end man lige tror, og en kæmpestor mand, der er mere blødsøden, end man lige tror. Filmen handler om en pige, der bliver mobbet i skolen og hellere vil hjemmeskoles, indtil hun overser en spion i sit arbejde og filmer det. Derefter opsøger hun ham og tvinger ham til at lære hende at være spion og truer med at dele sine videoer på nettet, hvis han ikke gør det. Det udvikler sig til en rigtig sød historie.

The Personal History of David Copperfield

Hvornår: Udkommer den 8. maj 2020.

En hylende morsom, ironisk og lidt skør film baseret på en Charles Dickens-roman. Den har Dev Patel i hovedrollen, og han forstår, at gøre alt hvad han er med i quirky og sjovt. Derudover er der kendte ansigter med som Hugh Laurie, Tilda Swinton, Peter Capaldi og Gwendoline Christie. Filmen følger David Copperfields til tider uheldige liv, idet han forsøger at blive forfatter og lover at være så skarptunget som muligt.

The SpongeBob Movie: Sponge on the Run

Hvornår: Udkommer den 7. august 2020.

Alle børn elsker tegnefilmen, der på dansk hedder SvampeBob Firkant, men snart udkommer denne film, der helt sikkert taler til voksenhumor også. SvampeBobs kæledyr, en snegl, er pludselig forsvundet, og han beslutter sig for at tage ud og finde ham sammen med sin bedste ven Patrick. En rigtig familiefilm med skarp farhumor. Helt sikkert værd at se.

Irresistible

Hvornår: Udkommer den 29. maj 2020.

Først skal det lige siges, at filmen har nogle rigtig sjove skuespillere med. Blandt andre Steve Carell, Rose Byrne, Chris Cooper og Mackenzie Davis. Vi ved jo, at når Steve Carell er med i en film, er den næsten dømt til at være sjov, og i denne spiller han Gary, en demokratisk strateg, der prøver at overtale en pensioneret matros til at stille op som præsident. Da republikanerne så sender kvinden Faith, spillet af Rose Byrne, sker der ting og sager.

Ghostbusters: Afterlife

Hvornår: Skulle originalt udkomme den 10. juli 2020, men udkommer nu den 5. marts 2021.

Hvis du har set de originale film, Ghostbusters, og ofte nynnet med på den berømte kendingsmelodi til 80’er-filmene, så vil du sikkert også elske den her nye efterfølger, hvor barnebarnet til en af medlemmerne i Ghostbusters, sammen med sin familie, tager hjem til den afdøde bedstefars øde hus. De tror, de kommer til at kede sig, men de tager fejl, der sker nemlig vilde ting i byen, og de havde aldrig forventet at finde, hvad de finder i bedstefarens hus.

The French Dispatch

Hvornår: Udkommer den 26. oktober 2020.

Hvis du godt kan lide Wes Andersons film som The Grand Budapest Hotel, så skal du glæde dig til hans nye film, nemlig The French Dispatch. Filmen er lavet i lidt samme finurlige stil som hans andre film og har et stærkt og sjovt cast. Blandt andre er Bill Murray, Owen Wilson, Timothée Chalamet, Tilda Swinton og Willem Dafoe med.

Free Guy

Hvornår: Udkommer den 11. December 2020.

Endnu en superheltefilm, men denne er lidt anderledes da Guy, spillet af lækre Ryan Reynolds, er en helt almindelig fyr, der lever iblandt kriminalitet og skurke. Han keder sig over det almindelige liv og ville ønske, der var mere spændende ting at leve for. En dag, da han træder ud af sin komfortzone og prøver at agere heroisk, får han tilfældigt nogle supersolbriller i hånden. De viser, hvordan deres verden virkelig ser ud, de lever nemlig i en verden ligesom et computerspil fyldt med skurke. Nu er det op til Guy, at være 'the good guy' og sætte en stopper for noget af al den kriminalitet.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her