Foto: Mega
Valentine's Day

12 film til dig, der vil undgå en romantisk valentine's day

af Simone Erica Rosenlund 13/02/2020
Der er ikke længe til valentine's day, og mange går og glæder sig til at tilbringe dagen sammen med deres elskede, bedre halvdel. Til dem findes der masser af kærlighedsfilm, men hvad er der til singlerne, der hvert år gruer for dagen, som de på forhånd ved, at de skal tilbringe alene i sofaen med en hel liter is? Vi har fundet 12 film til dig, der vil undgå en romantisk valentine's day.

Der ikke længe til den 14. februar og dermed den årlige valentinsdag. Mange går og glæder sig - som var det juleaften - til at hygge sig med og forkæle deres elskede, bedre halvdel. Til dem er der masser af hjerteformede genstande, chokolader, blomster, kærlighedsfilm, restauranttilbud og meget mere.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men hvad er der egentlig for singlerne? Dem, som hellere vælger at omtale dagen som en helt almindelig dag og som på forhånd ved, at de skal tilbringe aftenen alene i sofaen med en stor plade chokolade eller en hel liter is.

Læs også: 10 hjerteformede valentines-smykker, som ikke er en kliché

Til dem findes der heldigvis også masser af anti-valentinsdagfilm, og vi har taget et nærmere kig og fundet nogle film, du kan se for at distrahere dig selv fra valentinsdag – Efter de her film, tror vi i hvert fald ikke, at du ikke tænker på kærlighed, når du går i seng!

Someone Great

Efter hun er blevet dumpet af sin langvarige kæreste, tager musikjournalisten på en sidste vild udflugt med sine to bedste veninder i New York City, før hun flytter til San Francisco.

Filmen handler om, hvordan venskaber hjælper dig til at komme videre.

Get Out

Da Chris vælger at besøge sin kærestes forældre på en weekendudflugt, er han slet ikke forberedt på de rædsler, han kommer til at opleve.

Hvis du bare er træt af sukkersød kærlighed, skulle du måske vælge at se denne gyser, hvor dem, Chris tror, han kan stole på, ender med at være med til nogle uhyggelige ting.

I Feel Pretty

En helt almindelige kvinde, der kæmper med sine følelser og usikkerheder til daglig, falder en dag og slår hovedet ret voldsomt, og da hun vågner, tror hun pludselig, at hun er blevet den smukkeste kvinde på jorden. Med sin nyfundne selvtillid er hun opsat på at udleve alle sine drømme uden frygt. Men hvad sker der, når hun finder ud af, at hendes udseende aldrig ændrede sig?

Godt nok er der en enkelt romance i denne film, men den er fyldt med feel good-elementer, som helt sikkert giver dig mere selvtillid til at gå efter dine drømme bagefter.

The Love Witch

Den smukke unge heks, Elaine, er fast besluttet på at finde en mand, der kan elske hende og laver en masse kærlighedseliksirer i sin gotiske lejlighed. Desværre virker det ikke helt, som hun havde forventet. Hendes eliksir virker nemlig lidt for godt, og hun står pludselig med en masse ulykkelige ofre. Da hun til sidst møder drømmemanden, er hun blevet så desperat, at hun er på renden til mord.

Closer

Forholdet imellem to par begynder at give problemer efter, at manden fra det ene par har en afærre med kvinden fra det andet.

I denne film konkurrerer Julia Robert, Jude Law, Natalie Portman og Clive Owen om, hvem der har det dårligst kærlighedsmæssigt. Du kommer altså ikke just i find-en-kæreste-humør af denne.

The First Wives Club

Tre ekskoner, som er blevet droppet til fordel for yngre modeller, beslutter sig for at få deres hævn. Da de alle tre har hjulpet deres mænd med at blive økonomisk succesfulde, planlægger de at tage pengene fra dem igen. Denne her er en sjov 90’er flick og har lidt for enhvers smag.

The Family Stone

En traditional og snerpet forretningskvinde tager med for at besøge sin kærestes finurlige og udadvendte familie til deres årlige julefrokost. Hun indser, at hun SLET ikke passer ind i sådan et miljø.

Hen imod enden af filmen vil man også forstå, hvorfor ’The Family Stone’ faktisk er en gyserfilm.

The War of the Roses

En advokat fra Washington og hans kone beslutter sig for at blive skilt, efter det der egentlig har været et langt og godt ægteskab. Det bliver til noget af en catfight, da det kommer til at skulle dele deres ejendele imellem dem.

Filmen indebærer nogle ret hensynsløse pranks og imellem advokaten og konen, koster kærlighed åbenbart en hel del! Og det kan nok få dig til at sætte pris på din status som single.

Fatal Attraction

Dan og hans kollega Alex indvilliger i en affære. En affære, der er dømt til at gå galt. Hun ender nemlig med at blive så besat af ham, at hun prøver på at sabotere hans ægteskab.

Se den og overvej, hvem der egentlig er skurken her.

Kill Bill

En gravid seriemorder ryger i et 4 år lang koma, efter hendes ekschef brutalt angriber hende og hendes forlovede, dagen før deres bryllup. Da hun vågner op, har hun mistet barnet og vil nu have sin hævn over alle dem, som stod bag angrebet.

Det bedste ved denne film er, at der er hele to efterfølgere, som du kan fortsætte med efter denne her. Du kan jo gemme dem til næste valentinsdag, hvis du stadig er single.

The Lobster

I dette dystopiske samfund skal alle singler finde sig en udkåren indenfor 45 dage, ellers forvandles de til et dyr efter eget valg.

Det fjerner lidt romantikken, at skulle vælge det første og det bedste.

Once Upon a Time in Hollywood

Rick, som er en lidt brugt skuespiller, og Cliff, hans stuntmand, forsøger at opnå succes i 1960’erne i Los Angeles. Ved siden af Rick bor den smukke unge skuespiller Sharon Tate og hendes mand Roman Polanski.

Man følger hver deres hverdag, liv og karriere, og filmen indebærer gode action-scener, drengerøvshumor, Margot Robbie og en virkelig tilfredsstillende og cool splatterscene.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her