Valentines Day 10 hjerteformede valentines-smykker, som ikke er en kliché

Foto: Mega

Valentinsdag er lige om hjørnet, og hvad er mere rørende end at give et symbol på sin kærlighed til sin udkårne.

Måske har du ikke en udkåren, måske mangler din partner et fingerpeg i den rigtige retning, når vedkommende skal finde den rette gave til hjerternes dag - og hvis ikke er der vel intet galt i at forkæle sig selv. 

Det er en fin symbolik, der ligger i det hjerteformede smykke, men hjerteformen kan hurtigt lede tankerne tilbage på de mindre flatterende venindehalskæder, man købte da man var ti år. Den mere opdaterede version af det hjerteformede smykke fås i vedhæng, øreringe og fingerringe og behøver ikke nødvendigvis at være et rødt hjerte.

Læs også: Oscars 2020: Se de vildeste smykker på den røde løber.

Det danske smykkebrand Carré har blandt andet lavet kollektionen Queen of Hearts med fine skjulte hjerter, som danner en smuk og symbolladet bund under den indfattede, facetslebne ædelsten, og udgør dermed et skjult budskab til valentinsdag, hvis du er ude efter et mere diskret hjerteformet smykke. 

En af vores absolut yndlingssmykkedesignere, Sophie Bille Brahe, har også kastet sig ud i et valentinessmykke i år, og den herteformede diamanthalskæde, der er brandets bud på årets kærlighedsgave, er alt, hvad vi ønsker os (og mere til).

Find inspiration til valentinssmykket i galleriet nedenunder, hvor ELLE har samlet 10 hjerteformede smykker, der er alt andet end en kliché:

Hjerteformede-Valentinssmykker

Relaterede artikler