Foto: PR
Recast

10 gange, hvor en skuespiller er blevet skiftet ud til fordel for en anden

af Amalie Takahashi Christiansen 8/06/2020
Det er ikke ualmindeligt, at produktioner recaster og skifter skuespillere ud, hvis en anden fx er et bedre fit til rollen. Men det kan nu være hjerteskærende at se sit store seriecrush blive erstattet med en dybt fremmed... Vi ser tilbage på 10 gange, hvor en skuespiller er blevet skiftet ud.

Har du nogensinde følt dig knyttet til en fiktiv karakter fra en film eller serie efter at have fulgt dem gennem tykt og tyndt? Det kender vi godt.

Og du har uden tvivl også oplevet skuffelsen, idet du har fundet ud af, at din yndlingskarakter er blevet skiftet ud med en anden skuespiller… Life hurts – og tror produktionen virkelig, at det går uset hen?

Nogle gange sker det, at vores yndlingskarakterer bliver erstattet med til tider skuffende og andre gange mere eminente skuespillere. Det kan altså både være en succes og en fiasko…

Pssst! Vidste du fx, at Game of Thrones har recastet hele 11 af seriens roller? Med andre ord er hele 11 skuespillere blevet skiftet ud!

Læs også: 20 ting, du ikke vidste om Sex and the City.

Det er ikke alene personer, der bliver skiftet ud, men også locations. Fx blev Carrie Bradshaws lejlighed fra første episode af Sex and the City skiftet ud med den ikoniske toværelses, som vi ser gennem resten af serien – men det ved du selvfølgelig allerede, hvis du er en SATC-girl i hjertet.

Der kan være flere grunde til at en rolle bliver recastet, og vi ser tilbage på 10 gange, hvor en skuespiller er blevet skiftet ud.