Foto: All Over Press
Film og TV

10 celebrities, du ikke opdagede i Game of Thrones

af Rose Maria Boelsmand 13/07/2017
De fleste har hørt, at Ed Sheeran optræder i Game of Thrones sæson 7. Men opdagede du Coldplay, Snow Patrol og George W. Bush i de forrige sæsoner?

Den 17. juni 2017 kan det første afsnit i Game of Thrones sæson 7 streames verden over fra HBO - og vi sidder allerede helt klar til at følge med i det episke drama, og holder vejret for, at vores helte og heltinder overlever hele sæsonen ud.

Og det lader til, at vi ikke er de eneste, der er fans af den fantastiske fortælling, for sjældendt før har en serie skabt så store stjerner som Game of Thrones - og der skal ikke herske nogen tvivl om, at det er attraktivt at blive en del af seriens cast. Måske er det derfor, at stjerner, der under normale omstændingheder skal have eksorbitante summer for en gæsteoptræden, kan spottes som inkognito statister i løbet af alle seriens sæsoner?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 10 ting du skal vide om Game of Thrones sæson 7

I sæson 7 er det bekræftet, at den rødhårede sangmus, Ed Sheeran, har en birolle som gademusiker i en scene med Arya, og mens vi venter på det herlige syn, tager vi her et tilbageblik på 10 forregående gange kendte ansigter optrådte i baggrunden i Game of Thrones. Så du måske da Will Champion fra Coldplay spillede på trommer under The Red Wedding? Eller da Jeoffery spiddede George W. Bushs hovede inden bryllupet med Sansa?

Her har vi samlet 10 gange øjeblikke med kendte ansigter, du måske missede i Game of Thrones.

1. Coldplay spillede til The Red Wedding

via GIPHY

Når Will Champion ikke står side om side med Chris Martin i Coldplay, har han åbenbart en nebengeschæft som bryllupsmusiker. Han giver den i hvert fald sit allerbedste inden massakren bryder løs til The Red Wedding i Huset Frey.

2. Indiebandet Sigur Rós til Jeofferys bryllup

via GIPHY

Få kan undslippe sig Jeoffery Lannisters vrede og harme - heller ikke et vildt populært indie rock band som Sigur Rós.

3. Producer David Benioffs forældre som statister

via GIPHY

Det har sine fordele, at være producer, for så kan man bruge hvem man vil som statister. Også sine forældre, som David Benioff benyttede som statister i første afsnit af sæson 4. Og hvis Benioff Senior ser bekendt ud, så er det måske fordi, du er vandt til at se ham i et mere skræddersyet look, hvor han har været direktør for Goldmann Sachs og medlem af Bush-administrationen.

4. Animal Circus som slave i Meereen

via GIPHY

Fra forsanger i London rockbandet Animal Circus til slavehandler i Meereen. How the mighty have fallen! Men når man får lov at spille Emily Clake aka. Danerys Targaryens elsker i to sæsoner, som Joel Fry i rollen som slavehandleren Hizdah zo Loraq, så er det vidst et karriereskift, der er til at leve med.

5. Dr. Feelgood aka. Ser Ilyn Payne

via GIPHY

Ser Ilyn Payne var et af de navne Arya Stark memorerede på sin fatale dødsliste - og manden bag den stumme henretter, der fik Aryas "needle" at føle, er ingen ringere end guitaristen Wilko Johnson fra 70'er-bandet Dr. Feelgood.

6. Snow Patrol som ridende troubadour

via GIPHY

Øjeblikket passerede hurtigt, men for de kvikke og hurtige er det faktisk Gary Lightbody fra bandet Snow Patrol, der passerer syngende over skærmen på hesteryg i sæson fire, hvor hans karakter leder Roose Boltons mænd til Harrenhall.

7. Wildings hører heavy metal

via GIPHY

Heavy metal bandet Mastodon modtog en personlig invitation fra seriens producere til at medvirke som statister efter at have udgivet sangen White Walkers. Derfor kan tre af heavy metal bandets medlemmer ses som Wildlings inden de møder deres endeligt mod hæren af White Walkers.

8. Englands højeste mand som kæmpe

via GIPHY

Navnet Niel Fingleton ringer måske ikke i sig selv en klokke, men han er skrevet ind i historiebøgerne. Kæmpen fra Game of Thrones holdt nemlig indtil februar i år (hvor han døde) titlen som Englands højeste mand, og han har desuden medvirket i X-Men, Dr. Who og Avengers.

9. Producerne på The Black Hall of Faces

via GIPHY

Sjældent har noget været så creepy, som the Black Hall of Faces som Arya stifter bekendtskab med i Braavos. Der blev lavet over 600 voksansigter til væggen, herunder de to producere David Benioff og B. N. Weiss' ansigter.

10. George W. Bush på spyd

via GIPHY

Ok, så Bush optrådte måske ikke selv Game of Thrones, men hans ansigt led en uheldig skæbne som offer for Jeofferys blodtørst. Jeoffery fik sin stakkels vordende brud Sansa til at gyse på vej ind til deres bryllup, hvor hun blev mødt af det markabre syn af flere spiddede hoveder - deriblandt Bushs. Det afstedkom en del kritik fra det amerikanske republikanske parti, og producerne har sidenhen udtalt, at Bushs ansigt faktisk indgår i flere halshugnings-scener, men at det på ingen måde er er politisk statement. "Vi blev bare nødt til at bruge det voksmasker, vi havde tilgængelige", siger Benioff. Producerne er dog senere blevet nødt til at komme med en undskyldning.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her