10 ting du skal vide om Game of Thrones sæson 7

Foto: Game of Thrones / HBO

Der lød et verdensomspændende ramaskrig, da HBO annoncerede, at premieren på den syvende sæson af Game of Thrones ville blive udskudt. Men nu er ventetiden snart slut, og vi kan så småt ane den episke vinter komme nærmere.

I Game of Thrones er ingen sikre, og man kan ikke blinke to gange før ens (nye) yndlingskarakter får en kniv i ryggen eller selv tager et liv. Derfor afføder en ny sæson også et utal af spekulationer, der indvikler karaktererne på nye, uforudsete måder eller får veje til at krydses, som kan have fatale konsekvenser for dem, der pludselig står ansigt til ansigt. 

Læs også: Se den nye trailer til Game of Thrones sæson 7 her

Så hvad kommer der til at ske i Game of Thrones sæson 7? Vi kan kun gisne, men måske bliver det sæsonen, hvor Jon Snow finder ud af hvem hans forældre egentligt er? Det blev hintet i sæson 6, at Jon er det uægte barn af Rhaegar Thargaryen og Lyanna Stark, hvilket giver ham krav til både Winterfell og tronen i Kings Landing - og samtidig gør ham til Daenerys' nevø. Eller vil det vise sig, at Jon Snows navn er en profeti om hans skæbne, og går en isnende fremtid i møde som White Walker? Gys! Eller dør Sansa? 

I galleriet nedenfor har vi samlet 10 ting, du skal vide inden premieren på Game of Thrones sæson 7. Nogle er så sikre, som at vinteren kommer, og andre ligger i kortene til (måske) at ske i den nye sæson... 

10 ting du skal vide om Game of Thrones sæson 7

 

Relaterede artikler