Foto: Mega
Skal du være brudepige?

Disse 12 brudepigetjanser er de vigtigste

af Katrine Kæmsgaard 9/01/2020
Som brudepige har du fået æren af én af de fornemste opgaver på denne særlige dag. Du skal sørge for, at bruden tager sig bedst ud, at hun ikke får for lidt at spise, og at hun generelt ingen bekymringer har – men er det bare det? Vi har researchet lidt på sagen, og her kommer de absolut vigtigste tjanser for en brudepige at huske.

”Vil du være min brudepige?”

Sætningen er næsten lige så vigtig som de magiske seks ord: ”Vil du gifte dig med mig?”, og titlen som brudepige indebærer mere, end man lige går og tror.

For som brudepige har du fået en helt særlig opgave, og det er vigtigt, at du går ydmygt og arbejdsomt til jobbet.  

Men hvad indebærer det egentlig at være nogens brudepige - udover selvfølgelig alt det indlysende? Ja, det guider vi dig til lige her. 

For som brudepige kommer du på denne helt særlige dag i anden række; det er bruden, der er den væsentlige, og både hendes udseende og velbefindende skal spille hele dagen. 

Læs også: Brudekjoledesigner Maria Fekih: ”Brude kender kun sig selv i hverdagstøj – derfor er brudekjolemoden lige nu mere cool end pæn”.

Skal du med bruden på toilettet, sørge for hun konstant har et lommetørklæde i hånden, og hvad med inden brylluppet - hvilke opgaver har du der? Frygt ej - vi hjælper dig på vej.  

Se med i galleriet hvor vi har samlet 12 af de vigtigste brudepigetjanser.