Foto: Mega
Donda

Derfor dukkede Kim Kardashian op i brudekjole til Kanyes lanceringsfest

af Julie Hauritz 30/08/2021
Kanye Wests nye album, ’Donda’, er endelig tilgængeligt. Få dage inden udgivelsen, afholdt rapperen albummets tredje lanceringsfest – og arrangementet gik bestemt ikke stille for sig. Kanye satte nemlig ikke kun ild til sig selv og en kopi af sit barndomshjem, men inviterede også en række kendte ansigter på scenen - blandt andre sin ekskone.

Efter adskillige forsinkelser er Kanye Wests nye album, ’Donda’, endelig udgivet. Albummet er opkaldt efter Kanyes mor, der gik bort tilbage i november 2007.

Albummet skulle oprindeligt have være udgivet den 23. juli 2021, men da dagen kom, var ’Donda’ stadig ikke at høre nogle steder.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nu er albummet her så endelig – og man må sige, at dets tredje (ja, tredje) lanceringsfest, der blev holdt kun få dage inden udgivelsen af albummet, har taget internettet med storm.

Læs også: De vildeste 9 gaver, Kanye har givet Kim

Festdeltagerne oplevede nemlig ikke kun, at Kanye satte ild til sig selv på scenen, men også en række overraskende optrædende – heriblandt Kim Kardashian i en brudekjole, og de omdiskuterede artister Marilyn Manson og DaBaby.

Kanye satte ild til sig selv

En af Kanyes helt store overraskelser til sin lanceringsfest var, da han først satte ild til en kopi af sit barndomshjem, som var placeret på scenen, for herefter at sætte ild til sig selv.

Det forlyder, at ildspåsættelsen skulle symbolisere, at Kanye gav slip på sin fortid for at blive genfødt gennem asken.

Ilden blev slukket ved hjælp af ildslukkere af hans medhjælpere, som hele tiden var ved hans side.

Kim Kardashian i Balenciaga couture brudekjole

En anden af Kanyes helt store overraskelser til festen, var Kim Kardashians optræden.

Kim og Kanye har været gift i 6 år, men parret søgte om skilsmisse tilbage i februar 2021. Derfor kom det for mange også som en stor overraskelse at se Kim på scenen – særligt, fordi hun dukkede op iført brudekjole og slør.

Vi ved endnu ikke helt præcis, hvad Kims rolle under eventet var. Ifølge E! skulle brudekjolen dog forestille at være et symbol på parrets forhold og for sangen ’No child left behind’, som blev afspillet samtidig med Kims entre.

Selve brudekjolen, som Kim bar, var en Balenciaga couture brudekjole. Kjolen blev oprindeligt præsenteret på modellen Awar Odhiang under Balenciagas juli-show, der markerede brandets første couture-kollektion siden 1968.

Selvom nogle fans har troet, at selve handlingen skulle symbolisere, at Kim og Kanye har fundet sammen igen, er det dog ikke tilfældet ifølge kendisserne selv.

Det forlyder nemlig, at Kim deltog for Kanyes skyld:

”Jeg var glad for at gøre det for Kanye og hans fest, som var så vigtig for ham,” fortæller Kim Kardashian i interviewet.

Læs også: Kim Kardashian og Kanye West er havnet i massiv shitstorm på grund af pinlig løgn

Marilyn Manson og DaBaby side om side med Kanye

Udover at have inviteret Kim Kardashian til at optræde under sit event, bragte Kanye også to ellers ”aflyste” artister frem på scenen – nemlig Marylin Manson og DaBaby.

Manson er tidligere blevet anklaget for voldtægt, chikane og overgreb af en lang række kvinder. Sidst så sent som tilbage i juli måned. Han har dog haft nægtet alle anklagerne.

Herudover er DaBaby også i ekstremt dårligt lys for tiden. Til en koncert på Rolling Loud, kom han nemlig med flere stærkt nedsættende bemærkninger om LGBTQ-personer. I begyndelsen af august undskyldte han dog overfor LGBTQ+-samfundet for sine kommentarer.

Foto: Mega
Marylin Manson og DaBaby

Kanye har udtalt, at han har valgt at inddrage de omdiskuterede artister i sin optræden, fordi han ønskede en reaktion:

Udgivet uden Kanyes tilladelse?

Selvom fans er mere end glade for, at Kanyes nye album endelig er ude, lader det til, at det ikke var meningen, at albummet ”allerede” skulle være udgivet på nuværende tidspunkt.

Få timer efter, at albummet var udgivet, delte Kanye nemlig et Instagram-post, hvor han skrev, at pladeselskabet Universal havde udgivet ’Donda’ uden hans tilladelse.

Kanye har (endnu) ikke selv uddybet, hvorfor albummet ikke skulle have været udgivet endnu.

Den manglende tilladelse kan dog skyldes, at han hellere ville have rapperen DaBaby med på albummets første nummer, ’Jail’, end den stjerne, som der i den udgivne version rapper på nummeret.

Udover, at DaBaby ikke er lige så kendt som ham, der nu rapper på ’Jail’, er der i cancel culture-tiden også gode grunde til, at Universal er uenig med Kanye West om DaBaby.

'Kanye' er snart fortid

Der sker mange nye ting for Kanye West for tiden. Udover lige at have udgivet et nyt album, har han nemlig for nyligt også ansøgt om navneændring.

I stedet for sit nuværende navn, som vi alle kender ham under, vil Kanye gerne hedde ’Ye’. Kanye har brugt navnet som kælenavn i flere år, ligesom hans ottende album også bar titlen 'Ye'.

Ifølge ansøgningsdokumenterne, ønsker han at skifte navnet af personlige årsager. Vi ved derfor (endnu) ikke, hvorfor han har valgt at foretage ændringen.

Ansøgningen om navneændringen foregik i Californien og ser ud til at blive godkendt. Så længe der ikke er mistanke om, at man bruger sit nye navn til svindelnumre, bliver langt de fleste ansøgninger nemlig godkendt af staten.

Der er altså nok at stille spørgsmålstegn ved, ved weekendens festligheder og albumudgivelse, og hvis du lige har brug for et pusterum, kan du i galleriet herunder swipe dig igennem nogle af Kim Kardashians og Kanye Wests sødeste øjeblikke, fra dengang, hvor de stadig (officielt) var et par.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-04-03/jacquemus-evt-med-buksen-til.jpg

Jakke, Jacquemus, 4.400 kr.

Køb her
/2023-04-03/jacquemus.png

Jeans, Jacquemus, 3.170 kr.

Køb her
/2023-04-03/prada-option-i-sort-og-hvid.png

Hæle, Prada, 6.400 kr.

Køb her
/2023-04-03/trine-tuxen2.png

Øreringe, Trine Tuxen, 1.200 kr.

Køb her
/2023-04-03/antipast-hos-another-nue.png

Sokker, Antipast hos Another Nue, 330 kr.

Køb her
/2023-04-03/anthurium.png

Blomster, Blomster Bjarne, 128 kr.

Køb her
/2023-04-03/skall.png

Cardigan, Skall Studio, 2.900 kr.

Køb her
/2023-04-03/masterpiece-2-in-1-lash-wow-aben-002.png

Masterpiece 2 in 1 Lash Wow Mascara, Max Factor hos Matas, 150 kr.

Køb her
/2023-04-03/marni-2_0.jpg

Taske, Marni, 4.100 kr.

Køb her
/2023-04-03/macfy23_lockedkiss_lipcolour_doyenne_open_3000x3000.png

Locked Kiss Ink 24HR Lipcolour Doyenne, Mac hos Zalando, 270 kr.

Køb her
/2023-04-03/louise-roe-hos-bahne.png

Champagne glas, Louise Roe hos Bahne, 600 kr.

Køb her
/2023-04-03/aiayu.jpg

Skjorte, Aiayu, 1.300 kr.

Køb her
/2023-04-03/flatlist.png

Solbriller, Flatlist, 1.600 kr.

Køb her
/2023-04-03/honey_300122_06311.png

Cleanser, Honey, 280 kr.

Køb her
/2023-04-03/sea-home.png

Pude, Sea home, 1.280 kr.

Køb her