Se Meghan Markle og Prins Harry i deres første interview nogensinde
Foto: YouTube, BBC
Celebrity

Se Prins Harry og Meghan Markle sammen i deres første interview nogensinde

af Kirstine Juhl 28/11/2017
Prins Harry og Meghan Markle har netop offentliggjort deres forlovelse, og i den forbindelse stillede parret op til deres første interview som forlovede. Her giver parret et unikt indblik i det liv, som venter dem begge og afslører detaljer om frieriet, forholdet på langdistance og forlovelsesringen. Se hele interviewet her.

Det er vist ikke gået nogens næse forbi, at det engelske monarki har fået et nyt brudepar 'to be'. Prins Harry er desværre officielt taget, de damer, og den udkårne er den 36-årige Meghan Markle, den amerikanske skuespiller, som nok er mest kendt for sin rolle som Rachel i tv-serien ’Suits’.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I forbindelse med offentliggørelsen af forlovelsen, mødte parret for første gang pressen i et interview med den engelske tv-station BBC. Interviewet, som er hele 20 minutter langt, giver et personligt og afslappet indblik i det liv, der venter dem begge – og et indblik i det år, som de har haft sammen som kærester, inden Prins Harry gik ned på ét knæ på et gulv i London foran en jublende Meghan.

I interviewet udtalte parret sig derudover også om hvordan de fik langdistance forholdet til at fungere, Meghans forlovelsesring som har en mærkbar historie bag sig, og hvordan man egentlig lige får det dér med at date til at fungere, når man er en engelsk prins og en Hollywood-kendis.

Det lyder umiddelbart som et moderne eventyr - og vi kan absolut ikke vente med at se næste kapitel i den romantiske fortælling.

Her er de vigtigste uddrag af parrets første officielle interview:

Om hvordan parret mødtes:

Meghan og Harry blev ført sammen af en fælles ven, og de kendte ikke meget til hinanden på forhånd. ”Alt hvad jeg vidste om Harry, vidste jeg igennem vores fælles ven,” sagde Meghan.

”Efter kun et par dates, tog vi på ferie i Botswana sammen – det var en fantastisk måde at lære hinanden hurtigt at kende,” sagde Harry.

Om frieriet:

”Det skete faktisk bare en aften, vi var hjemme sammen i Nottingham Cottage, tidligere på måneden. Det skete på en helt normal aften for os,” sagde Harry.

”Det var bare en hyggelig aften, hvad var det vi lavede? Vi stegte en kylling, og…”

”… forsøgte at stege en kylling,” indskød Harry smilende.

”Det var virkelig en fantastisk overraskelse. Jeg kunne næsten ikke lade Harry færdiggøre det, han prøvede at sige. Jeg var bare sådan ’kan jeg sige ja nu?’,” sagde Meghan.

Om parret ønsker børn:

”Nej ikke nu, selvfølgelig. Et skridt af gangen. Vi vil forhåbentligt stifte familie i fremtiden,” sagde Harry.

Om forlovelsesringen:

”Ringen er lavet af gult guld, fordi det er hendes favorit, og den største sten er fra Botswana, og de små diamanter kommer fra min mors smykker, for at sikre, hun er med os på den her rejse,” sagde Harry.

”Den er så smuk, og han designede den,” tilføjede Meghan.

Læs også: Her er de første officielle billeder af Prins Harry og Meghan Markle - og ringen!

Prins Harry er altså en mand af mange talenter. For når han ikke designer ringe til sin forlovede, så har han travlt med sine mange mærkesager, som tæller mere end 22 velgørenhedsorganisationer.

Og netop velgørenhedsarbejde er noget, parret også giver udtryk for, at de glæder sig til at komme til at arbejde meget mere med i interviewet, som du kan se i sin fulde længde herunder. ELLE siger endnu engang stort tillykke til parret!

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her