Her er de første officielle billeder af Prins Harry og Meghan Markle – og ringen!

Foto: All Over Press

Katten er ude af sækken og verdenspressen er på den anden ende: Meghan Markle og prins Harry skal giftes!

Selvom parret har datet i mere end et år, har de virkelig formået at holde sig på behørig afstand af hinanden, når der har været kameralinser i nærheden, og kun én enkelt gang er de blevet set sammen under en tennisturnering.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Lige indtil dagen, hvor offentliggørelsen af den royale forlovelse E-N-D-E-L-I-G kom. Her trådte Prins Harry og Meghan Markle i bedste kongelige stil ud på trapperne ved Kensington Palace foran hele verdenspressen for at markere den store begivenhed – og ikke mindst deres første officielle optræden som par.

Og om parret leverede? I allerhøjeste grad! Meghan Markle strålede som kun en ’princess to be’ kan gøre det – og hun levede bestemt også op til sin kommende adelige titel: Hun var nemlig iført en smuk, hvid trenchcoat (måske var farven valgt markere sig som vordende brud?) og elegante, tidløse stiletter som en rigtig prinsesse i stil med Kate, Mary, Marie etc. 

Læs også: 22 bedårende beviser på, at Prins Harry er klar til at få børn med Meghan Markle

… og til enhver prinsesse og forlovelse hører naturligvis også smykker, og Meghan Markle kunne også stolt fremvise den smukke ring, som Prins Harry har sat på hendes finger. Ringen er one-of-a-kind (hvad ellers, når man er royal) og består af en stor diamant fra Botswana, som den britiske kongefamilie har et særligt forhold til, og som Harry selv har besøgt mange gange både som barn og voksen. Desuden var det i Botswana, at Meghan Markle og Prins Harry i starten af 2017 holdt to ugers romantisk ferie, og dér hvor William friede til Kate. Den store diamant i midten af ringen er indfattet mellem to diamanter fra Prinsesse Dianas smykke kollektion.

Læs også: Kender du historien om Kate Middletons forlovelsesring? 

På trappestenen i The Sunken Gardens ved Kensington Palace, kunne Meghan og Harry ligeledes afsløre, at charme-prinsens frieri havde været meget romantisk. Dén historie er vi vidst flere, der higer efter at få uddybet nærmere.

Men indtil der kommer flere romantiske detaljer på bordet om de lykkelige omstændigheder i Det britiske Kongehus, kan vi dykke ned i det splinternye billeder af Prins Harry og Meghan Markle til offentliggørelsen af forlovelsen – og ikke mindst: close-ups af forlovelsesringen.

Se alle detaljerne i galleriet nedenfor!

Her er de første officielle billeder af Prins Harry og Meghan Markle – og ringen!

 

 

 

Relaterede artikler