Se Kourtney Kardashians håndskrevne kærlighedsnote til ny kæreste
Foto: MEGA
Romance

Se Kourtney Kardashians håndskrevne kærlighedsnote til ny kæreste

af Cecilie Stubkjær Ottosen 22/02/2021
Realitystjerne, Kourtney Kardashian, og Blink-182 trommeslager, Travis Barker, har for nyligt offentliggjort deres forhold, og nu deler de endnu en gang deres kærlighed på Instagram.

Realitystjerne, Kourtney Kardashian, offentliggjorde for nyligt sit forhold til den 45-årige, Blink-182 trommeslager, Travis Barker, da hun postede et billede på sin Instagram af deres hænder, flettet sammen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Parret har længe været venner og naboer, og har da også længe været tiltrukket af hinanden:

”Travis har altid haft et godt øje til Kourtney. Kemien har altid været der. De har en masse til fælles, og Kourtney har altid følt sig tiltrukket af, hvordan Travis er som forælder. Han er en fantastisk far, og Kourtney elsker det ved ham. De nyder at slappe af hjemme sammen med deres børn, og alle kommer godt ud af det med hinanden.”

Du kan læse meget mere om Travis og det spirende venskab lige HER.

Kourtney er tydeligvis forelsket, og Travis er tydeligvis ret stolt over at være sammen med den seje og smukke 41-årige mor – og nu har parret endnu en gang valgt at indvie os andre i deres romance.

Travis har nemlig postet et billede på sin Instagram story af en lille, krøllet note, hvorpå der står:

”Til masser af sjove eventyr, må vi ødelægge hinanden fuldstændig. Kærligst, Kourtney”.

Foto: @travisbarker

Hvornår noten nøjagtig er fra, er ikke til at vide – men der er helt sikkert gnister i luften imellem de to!

Læs også: Her er Kendall Jenners nye kærlighed

Vi ser frem til at lære endnu mere om Travis og Kourtneys forhold, og spår dem masser af romantiske stunder i fremtiden (som vi forhåbentlig kan følge med i). Måske det snart er tid til en ny Kardashian-baby? Vi krydser fingre!

Imens vi drømmer om en ny Kardashian-baby, har vi i galleriet herunder samlet billeder af alle de eksisterende, charmerende og skidesøde Kardashian-børn. Enjoy!