Foto: Mega
Royale

Se de vilde beløb: Så meget er hvert medlem af den britiske kongefamilie værd

af Line Lei Mohrsen Jensen 16/12/2020
Der er ingen tvivl om, at den britiske kongefamilie er beriget med mange af de materielle ting, som vi går og drømmer om. Men hvordan kan de have råd til det, og hvor store tal har de egentlig stående på kontoen? Læs med her, og find ud af, hvor meget hvert medlem af kongefamilien er værd.

Overdådige lysekroner, glitrende kronjuveler og et utal af fine kjoler. Det er blot noget af det, som kendetegner den britiske kongefamilie. 

Det kan vist ikke komme bag på nogen, at den britiske kongefamilie er en familie, som i den grad lever et liv i velstand. For udover at de bor på nogle af Englands fornemmeste adresser og altid går klædt i det fineste tøj, så har de også alt, hvad hjertet begærer - inklusiv en god sum penge. 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men hvor store beløb har den royale familie egentlig stående på kontoen, og hvor meget er hvert medlem værd, hvis det skal gøres op i kroner og øre? 

Det er et spørgsmål, som en række finans- og businessfirmaer netop har taget et kig på, da de har undersøgt de royales indtægtskilder og beregnet hvor meget, hvert medlem af den britiske kongefamilie egentlig er god for. 

Læs også: Så meget bliver dine yndlingskendisser betalt for et sponsoreret instagrampost 

For at gøre de omfattende rapporter med de tårnhøje beløb en anelse mere overskuelige, har ELLE samlet 14 medlemmer af den britiske kongefamilie samt deres anslåede værdi i galleriet herunder.