$$$ Så meget bliver dine yndlingskendisser betalt for et sponsoreret instagrampost

Foto: MEGA

Kendte skuespillere, sangere og sportsstjerner har altid været godt betalt for deres arbejde. Og selvom den løn, de kan tjene på en koncert, en film eller selv et enkelt afsnit i en populær serie er tårnhøj - så har de i virkeligheden mulighed for at tjene endnu flere penge på de sociale medier.

Sociale medier er nemlig blevet et af tidens bedste marketingsværktøjer, hvor influencere og kendte bliver betalt for at promovere brands, produkter og services.

Men omtale på en instagramkonto med en enorm fanskare, der både er lyttende og loyale koster kassen.

Faktisk kan de kendte nemt tjene flere penge på de sociale medier end deres talent - hvis de vil.

Læs også: Forbes afslører: De her 10 skuespillerinder tjente mest i 2020

I det amerikanske show My Guest Needs No Introduction with David Letterman har reality-stjernen Kim Kardashian senest udtalt:

"Realistisk set kan vi poste noget på Instagram, og tjene mere end vi gør på en hel sæson af Keeping Up with the Kardashians". 

Et enkelt post på Instagram kan altså give mere indtjening end omkring 3 måneders optagelser til en hel serie?!

Læs også: 25 regler, familien skal følge under Keeping Up With the Kardashians-optagelserne

Hvis du er nysgerrig på, hvor mange penge de kendte egentlig tjener på de posts, som vi scroller over på Instagram, så er du (heldigvis) ikke alene.

Hopper HQ - som er en platform, der står for social media management - har offentliggjort en liste over de kendisser, der blev blevet betalt mest pr. sponsoreret post i 2020.

Sidste år lå Kylie Jenner øverst på listen - men i år er hun slået af tronen af en anden Hollywood-stjerne, som indtager førstepladsen med en pris på 6,2 mio. kroner. pr. post.

I galleriet herunder kan du se hvilke 20 stjerner, der bliver betalt mest for et sponsoreret instapost - og deres estimerede pris pr. post. 

Så meget bliver dine yndlingskendisser betalt for et sponsoreret instagrampost

Relaterede artikler