Foto: MEGA
Graviditet

Se de første billeder af Gigi Hadids gravide mave

af Anna Birch Jakobsen 26/08/2020
Siden supermodellen Gigi Hadid tilbage i april 2020 bekræftede rygterne om sin graviditet, har vi hverken hørt eller set meget til Hadid og hendes baby bump. Nu har den 25-årige skønhed dog endelig delt de første billeder med sin fine, store mave - se dem her!

Det gik pludselig stærkt, efter supermodel Gigi Hadid og sangstjerne Zayn Malik i februar 2020 afslørede, at de atter var et par efter flere års on-an-off-forhold. Kun 2,5 måned senere bekræftede Gigi Hadid nemlig de florerende graviditetsrygter i et interview. 

Læs også: Gigi Hadid er angivelsevis gravid med sit og Zayn Maliks første barn

Siden da har vi glædet os til at følge med i parrets nye kapitel som kommende forældre. Men til stor skuffelse har hverken Gigi eller Zayn delt meget omkring graviditeten...

Gigi selv har kun kort fortalt om sine mærkelige graviditetscravings og hendes far, Mohamed Hadid, delte i begyndelsen af juli som den første (og eneste) et billede af Gigi under graviditeten - men også her var der taget foranstaltninger og sat en lille fe-emoji over Gigis krop, så vi endnu kun kunne gætte os til, hvordan supermodellen så ud med sin store mave. 

Læs også: Gigi Hadids far har lige delt et sjældent billede af modellen under hendes graviditet

Men nu er ventetiden endelig ovre! Gigi har nemlig endelig delt de første private billeder af sin højgravide mave. Og noget tyder på, at maven i dag er endnu større end på billederne... Gigi har nemlig i sin caption på det ene post skrevet datoen 26.7.20, som næsten kun kan betyde, at billederne allerede er en måned gamle. 

Og taget de, nu en måned gamle, højgravide billeder i betragning - og rygterne i april, der sagde, at modellen allerede var godt 20 uger henne - så må det betyde, at der ikke kan være længe til at babybulen forsvinder.

Men vi sidder stadig med mange spørgsmål og er meget nygerrige på den lille piges liv - det er nemlig afsløret, at parret venter en lille pige. Og vi kan kun håbe på, at det unge kendispar deler lidt mere, når barnet snart er født. 

Se de smukke graviditetsbilleder herunder. 

View this post on Instagram

7.26.20 🕊

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on