Graviditet Gigi Hadid er angiveligt gravid med sit og Zayn Maliks første barn

Foto: Mega

Det er kun ganske kort tid siden, at supermodellen Gigi Hadid og sangstjernen Zayn Malik igen faldt i armene på hinanden efter to års adskillelse. Gigi bekræftede, at de to atter var et par i et Instagram-post den 14. februar 2020, hvor hun kaldte Zayn sin ’valentine’.

De to turtelduer har haft et on-and-off-forhold siden 2015, men nu tyder noget på, at de endelig har fundet melodien igen og gør alvor af det – en kilde tæt på Gigi har nemlig afsløret, at den 25-årige skønhed er 20 uger henne i sin første graviditet!

Ifølge mediet TMZ er det et familiemedlem, der har røbet, at storken har været forbi hos Gigi og Zayn, men kønnet på parrets første fælles barn er endnu ikke blevet offentliggjort.

Læs også: Lady Gaga om sin nye milliardær-kæreste: "Han er mit livs kærlighed".

I underholdningsprogrammet Entertainment Tonight afslørede en insider-kilde desuden, at både Gigi og Zayns familier var ’overvældet af glæde’ på grund af nyheden.  

“Gigi og Zayn venter deres første barn sammen, og parret er meget spændte! Gigi har holdt hemmeligheden tæt på sin familie og venner i et stykke tid, da hun kun er et par måneder henne. Da Gigi og Zayn genoptog forholdet i slutningen af sidste år, var det som om, at de aldrig sprang et hjerteslag over og vidste, at det de havde, var specielt. Parret og deres familier er meget glade,” delte kilden med ET.  

Gigi og Zayn tilbringer lige nu tiden sammen, mens verden forsøger at ride covid-19-stormen af. Da supermodellen fyldte 25 år den 25. april 2020, blev hun fejret på familiens farm i Pennsylvania, og i den anledning delte det ellers superprivate par et sjældent billede sammen.

Gigi postede nemlig en række billeder på sin Instagram -bl.a af hende og Zayn, der krammer. Scroll herunder:

Parret har endnu ikke selv bekræftet nyheden, men kildernes udtalelser tyder på, at vi meget snart vil se en babybule på Gigi Hadid, og vi glæder os til at se graviditeten kaste sin glans over den allerede noget så smukke model!

Relaterede artikler