SATC-dramaet mellem Kim Catrall og SJP: Få hele overblikket her
Foto: All Over Press
Celebrity

SATC-dramaet mellem Kim Cattrall og SJP: Få hele overblikket her

af Nanna Danborg-Aamand 20/02/2018
Siden afslutningen på 'Sex and the City' er der gået rygter om, at Sarah Jessica Parker og Kim Cattrall har haft et konfliktfyldt forhold, og i september bekræftede Kim Cattrall rygterne i et interview. Siden da har lavinen rullet, og her kan få et overblik over hele dramaet mellem de to...

Vi er vant til at se de fire Sex and the City-veninder indtage New York på bedste vis, når de sammen går grinende ned ad gaden i deres mest fashionable outfits. Og det er ikke svært at blive overbevist om, at det perfekte venskab, som vi ser i serien, også findes, når kameraet stopper med at rulle.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men Hollywood er ikke altid lige så rosenrødt, som vi kunne ønske, og de mange timers hårde arbejde kan resultere i dårlig stemning, diskussioner og skænderier.

Og det er ikke altid, at stridighederne forbliver en privatsag mellem skuespillerne, da sladderpressen som bekendt elsker at starte rygter om skuespillere og deres såkaldte ’feuds’.

I de sidste par uger er det de to 'Sex and the City'-veninder, Sarah Jessica Parker og Kim Cattrall, der har skabt overskrifter med deres udtalelser om hinanden – og denne gang er det ikke gået stille for sig.

Rygterne om at der har været problemer på settet i 'Sex and the City' har floreret i mange år, men Sarah Jessica Parker og Kim Cattrall har altid nægtet, at deres forhold var andet end kollegialt og kærligt, og de har flere gange kritiseret medierne for at skabe en konflikt, der ikke fandtes.

I et dybtgående interview med The Daily Mail i 2010, udtrykte Kim Cattrall hendes harme over de uendelige rygter om de to kvinders forhold:

"Folk vil ikke tro på, at vi godt kan sammen. De har for meget investeret i ideen om, at to stærke og succesrige kvinder kæmper med hinanden. Det er juicy sladder," sagde hun. "Sandheden om at vi er venner, godt kan sammen og gladeligt gør vores job sammen, er ikke i nærheden af nyhedsværdigt. Jeg synes, at Sarah er fantastisk. Hun er en født leder, og hun styrer besætningen og castet på en stærk, men samtidig blid måde. Hun og jeg er så trætte af det her. Det er trættende at tale om det, og det er rigtig kedeligt. Næste?” Men i de sidste par måneder har situationen ændret sig... Læs også: Her er stjernerne før og efter plastikkirurgi De mange rygter om at Kim Cattrall aka Samantha Jones har sat en stopper for en ny SATC-film med sin divaopførsel, har fået den karismatiske skuespillerinde til at åbne sig op omkring det forhold, som hun mener der altid har været mellem hende, 'Sex and the City'-veninderne og især Sarah Jessica Parker - og det har sat gang i en længerevarende konflikt, som netop har nået sit klimaks. Her på redaktionen har vi haft svært ved at forstå de to 'on screen'-veninders konflikt, og hvis du heller ikke kan finde hoved og hale i det hele, så læs med her og få et overblik over SATC-dramaet...
Foto: All Over Press
Kim Cattrall åbnede sig først op omkring hendes tanker og følelser bag ’Sex and the City’, som en modreaktion på de rygter og beskyldninger, der fulgte i kølvandet på nyheden om, at der ikke vil blive lavet en tredje film om vores alle sammen yndlingsveninder.

Flere af de medvirkende i filmen gav udtryk for deres skuffelse på de sociale medier, heriblandt producer og skuespiller Sarah Jessica Parker.

Det er slut… Vi laver den ikke. Jeg er skuffet. Vi havde en smuk, sjov, hjerteskærende, glædeligt og meget relater bart manuskript og historie. Det er ikke bare skuffende at vi ikke kommer til at fortælle historien og få den oplevelse, men endnu mere for skuffende for seerne, som højlydt har bedt om en ny film,” sagde hun til det amerikanske tv-nyhedsmedie Extra.

Og ikke længe efter svirrede rygterne om den bagvedlæggende grund, og i medierne blev Kim Cattrall beskyldt for at have stoppet filmen fra at blive en realitet, fordi hun havde stillet for store krav og opført sig som en diva. De rygter slog Cattrall dog hurtigt til jorden igen på de sociale medier:

”Vågnede til en @MailOnline storm! Det eneste ’KRAV’ jeg nogensinde har haft var, at jeg ikke ville lave en tredje film… & det var tilbage i 2016”, skrev hun på Twitter.

Siden optagelserne på den sidste sæson i serien 'Sex and the City', hvor Kim Cattrall efter signende bad om en højere løn, har rygterne om hendes divaopførsel floreret, og i oktober 2017 besluttede Kim Cattrall én gang for alle at stoppe de mange historier. I et interview med Piers Morgan valgte hun at fortælle sin side af historien - hun afkræftede rygterne om at havde været en diva, men bekræftede samtidig rygterne om hende og Sarah Jessica Parkers lettere turbulente forhold:

Og nu, lige præcis nu er det ret esktraordinært at få nogen form for negativ presseomtale om, at jeg stiller mange krav eller er en diva, for noget som jeg har sagt i snart et år – ’nej’”, fortalte hun, og fortsatte: ”Det er virkelig her, at jeg må sige fra overfor folk fra Sex and the City, og især Sarah Jessica Parker, for jeg synes hun kunne have været sødere”.

Deruover fortalte Kim Cattrall også, at hende og de andre Sex and the City-kvinder aldrig havde været veninder.

Foto: All Over Press

Læs også: Johannes favoritter: Få fine forårspasteller på budget

Den 31. januar 2018 svarede Sarah Jessica Parker så 'tilbage' i et interview i programmet Watch What Happens Live og fortalte, at hun var knust over Kim Cattralls udtalelser og knust over, at hun ikke mente at have været venner med de tre kolleger i virkeligheden.

Kun en uge senere fortalte Parker, at en tredje film uden Kim Catrall alligevel ikke var helt udelukket.

De to succesfulde kvinders udtalelser blev omtalt et utal af gange i medierne, men konflikten optrappede først rigtigt, da der kort tid efter skete en tragisk ulykke, som medførte Kim Cattralls brors død.

Cattrall lagde et billede med den sørgelige nyhed op på Instagram, og Sarah Jessica Parker kondolerede ved at kommentere direkte på Kim Cattralls Instagram-post med teksten:

”Kæreste Kim, jeg sender min kærlighed og kondolerer til dig og dine og god rejse til din elskede bror. Xx

Men dét blev for meget for Kim Cattrall, hvorefter hun en gang for alle gik til tasterne og fortalte, hvad hun virkelig mente om sin ’Sex and the City’-veninde...

Hun lavede en Instragram-post, der kun henvendte sig til Sarah Jessica Parker:

Min mor spurgte mig i dag, ’Hvornår vil @Sarajessicaparker, den hykler, lade dig være i fred?’ At du bliver ved med at tage kontakt, er en smertefuld påmindelse om, hvor led du virkelig var dengang og er nu. Lad mig gøre det MEGET klart. (Hvis jeg ikke allerede har gjort det) Du er ikke min familie. Du er ikke min ven. Så jeg skriver for at bede dig en sidste gang om at stoppe med at udnytte vores tragedie, til at genopbygge din ’sød pige’-persona'," skrev hun.

Kun få timer efter at Kim Cattrall havde postet den kortfattede besked på Instagram, udkom magasinet People, hvor Sarah Jessica Parker i et interview uddyber de to kvinders skænderier, og også det forhold som de har haft til hinanden gennem optagelserne til 'Sex and the City':

Jeg kommenterede aldrig på den samtale, som Kim havde med Piers Morgan, hvor hun sagde ting, der var meget sårende om mig. Vi havde denne oplevelse, og det var fantastisk, og der er intet der nogensinde vil blive som det. Vi havde et bånd med seerne, og vi havde et bånd med byen og med dette crew, og vi fik lov til at fortælle alle de her skøre historier med hinanden. Det vil jeg ikke ødelægge. Jeg kunne ikke forestille mig, at nogen anden skulle spille hendes rolle. Så der var intet skænderi. Det hele var falsk, fordi jeg faktisk aldrig svarede. Og jeg vil heller ikke svare, for hun havde behov for at sige, hvad hun sagde, og det havde hun ret til det”.

Den ikoniske Carrie-skuespillerinde har endnu ikke svaret offentligt på Kim Cattralls (hårde) ord, men tilbage er der nok bare at konstatere, at vi godt kan vinke helt farvel til en eventuel SATC - The Movie 3. Desværre.

Foto: All Over Press

I galleriet tager vi et gensyn med Sarah Jessica-Parker og alle de gange, hvor hun var klædt præcis som Carrie Bradshaw.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-04-03/jacquemus-evt-med-buksen-til.jpg

Jakke, Jacquemus, 4.400 kr.

Køb her
/2023-04-03/jacquemus.png

Jeans, Jacquemus, 3.170 kr.

Køb her
/2023-04-03/prada-option-i-sort-og-hvid.png

Hæle, Prada, 6.400 kr.

Køb her
/2023-04-03/trine-tuxen2.png

Øreringe, Trine Tuxen, 1.200 kr.

Køb her
/2023-04-03/antipast-hos-another-nue.png

Sokker, Antipast hos Another Nue, 330 kr.

Køb her
/2023-04-03/anthurium.png

Blomster, Blomster Bjarne, 128 kr.

Køb her
/2023-04-03/skall.png

Cardigan, Skall Studio, 2.900 kr.

Køb her
/2023-04-03/masterpiece-2-in-1-lash-wow-aben-002.png

Masterpiece 2 in 1 Lash Wow Mascara, Max Factor hos Matas, 150 kr.

Køb her
/2023-04-03/marni-2_0.jpg

Taske, Marni, 4.100 kr.

Køb her
/2023-04-03/macfy23_lockedkiss_lipcolour_doyenne_open_3000x3000.png

Locked Kiss Ink 24HR Lipcolour Doyenne, Mac hos Zalando, 270 kr.

Køb her
/2023-04-03/louise-roe-hos-bahne.png

Champagne glas, Louise Roe hos Bahne, 600 kr.

Køb her
/2023-04-03/aiayu.jpg

Skjorte, Aiayu, 1.300 kr.

Køb her
/2023-04-03/flatlist.png

Solbriller, Flatlist, 1.600 kr.

Køb her
/2023-04-03/honey_300122_06311.png

Cleanser, Honey, 280 kr.

Køb her
/2023-04-03/sea-home.png

Pude, Sea home, 1.280 kr.

Køb her