Johannes favoritter: Få fine forårspasteller på budget

Foto: Sean McMenomy, produktfoto: PR
Foråret nærmer sig med hastige skridt, og i den anledning har ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, fundet 10 styles i de fineste forårspasteller - og det bedste af det hele? De er på budget! 
 
 
Vinterhalvåret har budt på mange grå dage, og i de sidste par måneder har vores outfits oftest været inspireret af det mørke vejr, med sorte og grå nuancer. Nu er vejret begyndt at vise sig fra sin bedre side, og himlen har (endelig!) ladet de første forårssolskinsstråler bryde gennem skyerne. 
 
Derfor er det helt forståeligt, hvis drømmen om forår, varme og lysere dage er begyndt at trænge sig på!
 
 
Her på redaktionen kan vi i hvert fald ikke vente med at mærke de varmere temperaturer og se de udsprungne blomster, så vi tager glæden på forskud med 10 fine items, der helt sikkert fortjener en plads i forårsgarderoben. 
 
Lad dig inspirere af sæsonens mange print og sarte nuancer, som blandt andet sås i SS18-kollektionerne fra 'Rejina Pyo', 'Loewe' og det danske 'Lovechild1979'. 
 
Citrongul, hindbærrød og fersken- de skønne pastelnuancer er lige til at spise, og så spreder de godt humør! 
 
Style den stribede t-shirt eller den quirky prikkede pyjamasskjorte med et par blå denim-bukser, og supplér med et hårspænde for et både casual og cute outfit.
 
 
Du kan også gå all in på det romantiske look med en af sæsonens mange printede kjoler og (selvfølgelig) en fin flettaske –  put et par sneakers på fødderne, for at få et mere sporty tvist.
 
Se med i galleriet nedenfor, hvor modereaktionen har fundet 10 styles, så du kan springe foråret i møde i lækreste forårspasteller: 
 

Johannes Favoritter: Få fine forårspasteller på budget

 
 

Relaterede artikler