Sådan bliver du populær på Instagram
Instagram @_tinamaria @mariakragmann @selinavisbech @sandrawiller
Celebrity

Sådan bliver du populær på Instagram

af Celina Bengtsson 18/03/2016
Det er ikke nok at være køn, eller tage gode selfies, for at være populær på de sociale medier. Nej, der en lang række små tricks du skal kende, hvis du vil tiltrække aller flest 'likes' og 'følgere'. Det har et par studerende fra Singapore sat sig for at undersøge nærmere. Se hvad de kom frem til her …

Det digitale spejl har mere magt end nogensinde før, og det kommer især til udtryk på det sociale medie, Instagram.

Vi er stødt på en utrolig humoristisk og særdeles sjov og underholdende fortolkning af, hvordan man bliver populær på Instagram, i en video på Youtube af nogle studerende fra Singapore.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Der er dog sket noget af en revolution i den digitale verden, som, hvis man stiller det helt firkantet op, ligesom i denne video, virkelig er komisk og vanvittig morsomt.

Ifølge videoen her, er der især tre forskellige typer billeder på Instagram, som trækker særligt meget opmærksomhed og popularitet, og du er, med garanti, stødt på dem alle tre.

1. Hvis du drømmer om at blive kendt på Instagram, så skal du for det første ligge billeder op af dagens outfit, selvfølgelig med hashtagget #ootd, og her er overdressing uden tvivl the way to go.

Her skal du altid tænke over location. ''Location, location, location,'' som der bliver sagt i videoen, og her især en storbys gader og eksotiske strande at foretrække, men en pool, en café eller lignende bør man heller ikke undervurdere.

Derudover skal du tænke over din pose. Både forfra, bagfra og fra siden er acceptable vinkler, men husk altid den gyldne regel, der kan gøre den altafgørende forskel; du må kigge alle veje, bare ikke ind i kameraet. Du kan med fordel lave et lille håndtegn, men selvfølgelig kun et af de feminine slags.

Når outfit, location og posering er i vinkel, så er det bare at skyde løs, indtil det perfekte shot er i kassen.

Læs også: Set på Instagram: Bedårene blogger-babyer

2. Hvis du er endnu mere ambitiøs, så er det tid til at tage skridtet videre og dele noget din mad på Instagram, hvilket er billedetip nummer to. Her er det godt at have i baghovedet, at top-down shots skaber et minimalistisk look af måltidet. Hvis du ønsker, at dit madbillede skal tiltrække et hav af 'likes', så er især en lækker yogurt med friske frugter, såsom jordbær, blåbær og banan, tapas eller selvfølgelig sushi det oplagte valg, her kan du med fordel tilføje en falske Sanpelligrino sparkling water, et glas rosé eller selvfølgelig en flaske Moét, hvis du vil gå all in.

OBS! Synes du stadig ikke helt, at dine madbilleder trækker nok 'likes', så del et billede af en avocado-mad... Så er den for alvor home safe!

3. Til sidst er der de klassiske chilling-shots. Også her et top-down shots oplagte. For at fuldende dette opslag, skal du bruge: en seng, meget gerne med en stor, blød dyne, et magasin (hint: ELLE), lidt lette snacks, såsom jordbær, chokolade eller macarons, samt noget væske, som blandt andet kunne være en lille, fin flaske Coca Cola light, og så kan du altid lige toppe billedet ved at tilføje din Macbook, et par blomster eller et sæt Calvin Klein-undertøj. Det altafgørende finish på dette billede er selvfølgelig dine bare ben, som helst skal være lange og solbrune.

Hvis det stadig ikke trækker så mange 'likes', som du gerne vil have, så kan du, også her, tyde til avocadoen. Den virker hver gang!

I ELLEs april-nummer, ''WWW'', som stadig er på gaden et par uger endnu, kan du læse meget mere om cyper queens og det digitale spejl, så hvis du ikke allerede har det liggende derhjemme, så er det bare med at få fingrene i det, mens du stadig kan.

Psst... Hvis du stadig er lidt i tvivl om, hvad der helt præcist menes med de forskellige tips til at blive populær på Instagram, så se med i galleriet, hvor du kan samle en masse inspiration fra de forskellige eksempler, vi har samlet sammen til dig.

Klik eller 'swipe' dig igennem billederne.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her