Set på Instagram: Bedårende blogger-babyer

Foto: Instagram

I ELLEs april-nummer, der er på gaden nu, er temaet ''WWW''  og du kan blandt andet læse om det digitale spejl. Vi har derfor på ELLE.dk sat os for at dykke lidt ned i tendensen med blogger-babyer. 

Mange bloggere er generelt vant til at dele alt med med deres følgere og alle, der kigger med. Men en ny tendens, som må siges at tiltrække både positiv og negativ feedback, er de små børn og babyer, der bliver delt på de sociale medier.

Tendensen er stigende, men den deler også vandene, for imens nogle bloggere blot deler løs af billeder af deres små hjertebørn, har andre bloggere den holdning, at de små guldklumper ikke skal være en del af det digitale spejl. 

Men een ting er sikker; de trækker 'følgere' og 'likes', så både hunde, katte og cupcakes har svært ved at følge med.

Læs også: Brud på budget: Asos lancerer brudekollektion

Blogger babyer er altså ved at blive en helt naturlig del af den digitale verden, og de er da også bedårende! Så vi forstår skam godt de mødre, der sidder derude og ikke kan lade være med at blære sig lidt med det vidunder, hun har sat i verden. 

I galleriet har vi samlet nogle af de aller sødeste og mest bedårende blogger-babyer, vi kunne finde, til dig der også har et svagt punkt for michelin-arme, pastelfarver og hundeøjne.

OBS! Cuteness alert... Hvis du ikke allerede er en smule skruk, så er der risiko for at blive det, når du klikker dig igennem galleriet.

Psst... brug pilene eller 'swipe' dig igennem billederne. 

Set på Instagram: Bedårende blogger-babyer

 

Relaterede artikler