Foto: MEGA
Afsløring

Prins Harry synes, denne skuespiller skal spille ham i 'The Crown'

af Camille Marie Beck Fallesen 3/03/2021
Prins Harry afslørede for nyligt, hvem han godt gad se i rollen, som sig selv i Netflix-serien ’The Crown’. Se, hvilken skuespiller det er her.

Selv prins Harry kan ikke modstå en god serie, og der er intet at sige til, at ’The Crown’ er ekstra spændende for hertugen af Sussex. I et interview med James Cordon fortalte Harry, at han forstår serien som det, det er; et fiktionsdrama baseret på virkelige begivenheder, hvor han gerne vil se en fiktiv version af sin families liv på skærmen, i stedet for en serie, der hævder at være sandheden.

Læs også: Hør Meghans private kælenavn til prins Harry her

"Det er fiktivt, men løst baseret på sandheden," sagde Harry, da James Cordon spurgte ind til hertugens holdninger om den prisvindende serie, hvor Harry fortsatte:

"Selvfølgelig er det ikke nøjagtigt, men det giver dig en grov ide om, hvad den kongelig livsstil gør ved dit liv; presset ved at skulle sætte pligt og service over familien og alt andet."

Harry er tilsyneladende meget klar i sin holdning om ’The Crown’, og er faktisk mere komfortabel med fiktionsserien om sin familie end mediernes historier om hans familie eller hustru, Meghan.

Hertugen havde heller ikke noget imod at komme med et castingforslag til en skuespiller, som han mener, ville være et godt eksempel på Harry. Her henviste han til ’Billions’ og ’Homeland’ stjernen Damian Lewis, hvor James Gordon tilbød at spille rollen som prins William, Harrys bror. Harry var dog ikke imponeret over den rollebesætning:

"Det er ikke nogen ekstravagant rollebesætning, men det er da en form for casting."

Selvom Harry måske ikke var så imponeret over James Cordons tilbud, om at spille rollen som prins William, er vi enige med hertugen. Damian Lewis kunne faktisk være en rigtig god kanditat, når den voksne prins Harry får debut i ’The Crown’.

Læs også:  Horoskop - sådan bliver din marts måned

I galleriet herunder, kan du se, 20 ting du ikke vidste om 'The Crown'.