Foto: MEGA
Royal favorit

Nu kan du købe Kate Middletons yndlingsøreringe på udsalg

af Anna Birch Jakobsen 27/11/2020
Den britiske hertuginde, Kate Middleton, er siden år 2016 blevet spottet talrige gange iført et par helt specielle guldøreringe med en grøn onyx sten. Vi vil næsten gå så langt som at kalde det hertugindens yndlingsøreringe - og til vores held har vi netop opdaget øreringene på udsalg.

Den britiske hertuginde, Kate Middleton, formår at kombinere den seriøse, royale etikette med stilede detaljer, som får det at klæde sig som en fremtidig dronning til at se overraskende nemt ud.

Læs også: Kopier Kate Middleton med disse high-street-bukser til 299 kroner

Og selvom en royal og vigtig kvinde som hende helt sikkert har et kæmpestort klædeskab og en masse stylister, der hjælper med at sammensætte og udvælge nye outfits, så har hun selvfølgelig - ligesom alle os andre - nogle favoritter, der går igen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hertuginden er siden år 2016 blevet spottet talrige gange iført de samme guldøreringe med en grøn onyx sten, og det får os til at tænke: Det må være den kommende dronnings yndlingsøreringe.

Læs også: Hertuginde Kate Middleton fortæller åbent om 'mommy guilt' i ny podcast

Der er tale om et par øreringe fra det luksuriøse, britiske smykkebrand Monica Vinader, der i et elegant design har et vedhæng med en smaragdgrøn onyx sten.

Hertuginden blev først fotograferet iført de smukke 'Siren'-øreringe på hendes royale tur til Canada i 2016, hvor hun havde stylet dem med en matchende grøn Dolce & Gabbana-kjole. Året efter matchede hun dem endnu engang med et sofistikeret, grønt outfit i forbindelse med St. Patricks Day. 

Læs også: Kate Middleton hyrer tidligere moderedaktør som sin stylist

Men det er bestemt ikke kun ved festlige lejligheder, at hertuginden bruger favoritøreringene. De kan også sagtens bruges til mere afslappede outfits - og det ses på bedste vis, da Kate senest blev fotograferet iført øreringene i juni 2020, hvor hun besøgte et britisk havecenter. 

Her var hun iført et par sorte jeans, en lyseblå skjorte og en vest fra det svenske mærke Fjällräven, som med øreringene blev dresset tilpas op til den kommende britiske dronning. 

Foto: MEGA

Hvis du er lige så vild med de fine øreringe som den britiske hertuginde, så er de - til vores held -på udsalg denne uge.

Øreringene koster normalt 1.040 kroner, men er i forbindelse med black friday sat ned til 780 kroner. Du kan købe dem her.

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2021-11-11/redaktionens-favoritter-3_2.jpg

Blazer, Cos

DKK 1.200,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-4_2.jpg

Strik, & Other Stories

DKK 700,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-5_2.jpg

Jeans, Nanushka

DKK 2.190,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-6_2.jpg

Taske, Marge Sherwood

DKK 1.600,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-7_2.jpg

Kjole, Isabel Marant Étoile hos Net-a-porter

DKK 2.080,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-8_2.jpg

Skjorte, Anine Bing hos Net-a-porter

DKK 1.340,-
Køb her