Royal mode Kate Middleton hyrer tidligere moderedaktør som sin stylist

Foto: MEGA

Kate Middleton, Hertuginden af Cambridge, står altid fuldstændigt skarp, når hun bevæger sig ud i offentligheden.

Så selvom det er svært at forestille sig, at hun kan blive mere fashionabel at se på, end hun i forvejen er, så har Kate netop hyret en ny til at være sin stylist.

Hendes nye stylist er 36-årige Virginia Chadwyck-Healey, og hun er på ingen måde en fremmed for Kate.

Kates nye stylist, også kaldet Ginnie, er nemlig en gammel ven af både prins William og Kate. De kender alle hinanden fra dengang de gik på universitetet sammen i Skotland, og så var Ginnie faktisk også med til deres bryllup i Westminster Abbey tilbage i 2011.

Udover at have gået på universitet sammen og være venner med prins William og Kate, så har Ginnie også tidligere arbejdet i 12 år som moderedaktør på britisk Vogue – og har da derfor også en vis sans for mode.

Og ifølge Harper’s BAZAAR, så har Ginnie faktisk hjulpet Kate nogle gange før med hendes looks til offentlige begivenheder. En royal kilde har endda fortalt, at Ginnie har fungeret som Kates hemmelige våben, når der tidligere har været problemer med at udvælge looks...

Læs også: Stilsikre Meghan Markle er sin egen stylist

Vi glæder os i hvert fald til at se Kate stå endnu mere skarpt end nogensinde før, når Ginnie for alvor tager over for Kates tidligere stylist, Natasha Archer (der også har gjort et fantastisk job!), som er på barsel i øjeblikket.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Er du også vild med Kates smukke stil? Så se med i galleriet nedenunder, hvor vi har samlet nogle af Kates bedste stiløjeblikke…

Kate Middletons bedste stiløjeblikke

Relaterede artikler