Celebrity

Melissa McCarthy på forsiden af ELLE

af Mette Marie Lei Lange 21/10/2013
Den smukke skuespillerinde ser glamourøs ud på ELLEs Hollywood-issue

I sidste uge lagde amerikansk ELLE deres november-forside op på nettet, og siden er modellen her på blevet diskuteret vidt og bredt.
November-nummeret er nemlig det, hvor magasinet hylder kvinder i Hollywood, og derfor har de valgt at bringe én af tidens mest populære, kvindelige skuespillere på forsiden - nemlig Melissa McCarthy.
Hun er iklædt en lækker, mørkegrå cashmere-frakke fra mærket Marina Rinaldi, som hun selv har valgt.

Prinsessesyge: Syletynde Celebs

Ifølge cnn.com går kritikken af forsiden blandt andet på valget af styling. At Melissa McCarthys hår dækker meget af hendes ansigt, og at hun er iklædt en stor frakke og har hænderne i lommen fremfor at hun, som mange andre forsidemodeller, viser lidt mere af sin krop.
På de sociale medier, som blandt andet Twitter.com, har brugere skrevet, at de mener, ELLE gemmer Melissa McCarthys krop væk i den lange frakke.

ELLE.com forklarer selv, hvordan deres stylister altid samarbejder med forsidemodellen om at finde et look, som hun selv føler sig lækker og komfortabel i, og McCarthy var vild med den lange, grå sag.
Amerikansk ELLE er meget glade for resultatet og anerkender, at meningerne om forsiden er delte, men de fortryder absolut ikke deres valg.
Melissa McCarthys talsperson har også offentliggjort, at McCarthy elsker forsiden og følte sig supergodt tilpas i den lange frakke, den lækre, smokey makeup og det glamourøse hår.
Det kan vi sagtens forstå!

Hvem bliver den næste Christian Grey? Se ELLE.dks brugeres bud her!


Melissa McCarthy på den røde løber. Vind ELLEs fødselsdags-goodiebag - klik her!