kronprinsesse-mary-straaler-i-dansk-designet-nederdel-som-hun-baerer-for-tredje-gang-elle-dk.png
Foto: MEGA
Genbrug

Kronprinsesse Mary stråler i dansk designet nederdel, som hun bærer for tredje gang

af Nikita Hoffmann Andersen 19/09/2019
Kronprinsesse Mary er en foregangskvinde på mange punkter og bæredygtighed er bare én af dem. Det viser vores kommende dronning blandt andet ved at genbruge sit tøj frem for konstant at erhverve sig nyt, som hendes rolles ellers tillader hende. I disse dage er Sveriges kronprinsessepar på besøg, og Mary viste sig i den forbindelse i en af sine favoritnederdele, som hun har båret ved flere tidligere lejligheder.

Vores danske kronprinsesse er på alle måder en kvinde at se op til.

Hun er selvfølgelig mest kendt for sin rolle som kronprinsesse og som kone til vores kronprins, hvorfor hun dermed også står overfor en fremtid som Danmarks næste dronning.

Særligt kendt er vores australskfødte kronprinsesse også for sit arbejde med Mary Fonden, der blandt andet arbejder med mobning, trivsel, vold og ensomhed.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men ikke kun her giver Mary os grund til at se mod og op til hende.

Hun er nemlig også en foregangskvinde, når det kommer til bæredygtighed, hvilket hun fik slået fast med syvtømmersøm, da hun i maj 2019 talte ved den anerkendte Copenhagen Fashion Summit:

“Det er modeindustriens ansvar at hjælpe forbrugerne til at tage de rigtige valg,” udtalte kronprinsesse Mary blandt andet, og heldigvis følger hun selv trop i forhold til de rigtige valg. Dette viser vores 47-årige kronprinsesse blandt andet ved at genbruge sit tøj år efter år frem for konstant at erhverve sig nyt, som hendes rolles ellers tillader hende – for hvem vil ikke gerne klæde en af verdens bedst klædte royale kvinder på?

Læs også: Så meget koster de danske og europæiske prinsessers garderober.

I disse dage er Sveriges kronprinsessepar på besøg i Danmark for at styrke forholdet mellem det danske og svenske erhvervsliv og samtidig udvikle nabolandedes relationer inden for sundhedssektoren og den grønne omstilling.

I løbet af ugen har vi fået talrige glimt af vores velklædte kronprinsesse, og onsdag den 18. september 2019 var hun igen at spotte ved siden af sin mand og de svenske ”kollegaer”.

Her blev vi særligt glade for kronprinsessens tøjvalg, idet vi opdagede, at kronprinsesse Mary bar en dansk designet nederdel fra Designers Remix, som vi har set hende i op til flere gange før.

Foto: MEGA
Kronprinsesse Mary i nederdel fra Desigers Remix - omgivet af Sveriges kronprins Daniel og kronprinsesse Victoria.

”Nederdelen er speciallavet til H.K.H. Kronprinsessen og er fra et af vores første bæredygtige projekter. Hun har båret den ved tre officielle begivenheder. Første gang Kronprinsessen bar den var i 2014 til Copenhagen Fashion Summit. Derefter bar hun den i 2018 til Copenhagen Fashion Summit og nu under det svenske kronprinsessepars besøg i Danmark, hvor de var på officielt besøg på bl.a. Rigshospitalet,” lyder det fra Designers Remix, der i øvrigt selv sætter barren tårnhøjt i forhold til dansk modes syn på bæredygtighed (hvorfor de også vandt Årets CRS-pris ved ELLE Style Awards i maj 2019).

Læs også: Charlotte Eskildsen fra Designers Remix: ”Jeg havde min datter med på catwalken, fordi det bl.a. er hende, vi giver planeten videre til”.

Kronprinsesse Mary, der ofte figurerer på diverse lister over verdens bedst klædte royale kvinder, får hjælp af sin dygtige og erfarne stylist Anja Camilla Alajdi, og sammen sammensætter de to det ene ’spot on’ look til Mary efter det andet.

I løbet af det svenske kronprinsessepars besøg har vi i øvrigt set kronprinsessen i et gråt jumpsuit fra Max Mara tilsat diamantøreringe fra danske Sophie Bille Brahe, ligesom Mary også har støttet et andet dansk brand, Julie Fagerholt Heartmade, ved at iklæde sig en sort kjole med blomstermotiv.

I galleriet herunder har vi samlet alle Marys looks fra ugen forløb til dig samt information på mærkerne bag:

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her