Royale garderober Så meget koster de danske og europæiske prinsessers garderober

Foto: MEGA

Kronjuvelerne, som de europæiske prinsesser og dronninger bærer, er nærmest ubetalelige og kan ikke bare gøres op i kroner og øre. Det kan stiletter, kjoler og tasker derimod, og det er noget af det, som de royale damer har metervis af i garderoben på slottet.

Den royale blog, UFONoMore, har endnu engang haft lommeregneren fremme, idet de systematisk har gennemgået 14 forskellige royale kvinders offentlige garderober anno 2018.

Det vil altså sige, at kvinderne bag bloggen har udregnet værdien på alle de nye outfits, som de royale kvinder har vist sig i offentligt i løbet af 2018. Således er søndagens hyggesæt (formegentligt i kashmir) altså ikke regnet med.

Læs også: Meghan Markle viser den voksende babybule frem i sin modigste farvekombination til dato.

Det betyder dog ikke, at priserne er i den lave ende.

1.663 stykker tøj er blevet målt og vejet. 1.095 stykker tøj eller accessories, og dermed langt størstedelen, er ’almindelige’ varer, som er til salg, og derfor har kvinderne bag bloggen kunne finde prisen på varen. I 34 tilfælde har bloggerne estimeret prisen på varen. Det kan forekomme, hvis varen minder om en basismodel, som er til salg, men hvor der er ændret på for eksempel farven, udskæringen eller ærmerne. Således er der lagt et passende beløb til basismodellen. Ved 586 stykker tøj har det dog ikke været muligt at finde frem til ophavsmanden, hvorfor disse går som UFO (Unidentified Fashion Objects).

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

14 prinsesser eller dronninger fra Europa har været i modeværkstedet, og således er de blevet listet efter, hvem der har brugt mest.

I galleriet herunder giver vi dig det fulde overblik over prinsessernes brugsvaner rangeret fra big-spender til laveste forbrug.

Så meget koster de danske og europæiske prinsessers garderober

Relaterede artikler