Foto: Mega
Million-ur

Kris Jenners kæreste vil speciallave million-ur til deres hund

af Selma Babette Ringmann Søgaard 29/09/2020
I det seneste afsnit af Keeping up With The Kardashians kaster Kris Jenners kæreste, Corey Gamble, al sin kærlighed over deres nye hundehvalp. Hollywood-hvalpen svømmer dog ikke kun i Coreys kærlighed, men også i hans pengepung - han har nemlig planer om at få lavet et million-ur specielt til hvalpen.
Momager Kris Jenner har siden 2014 dannet par med den 25 år yngre Corey Gamble, som hun mødte, da han var tour manager for Justin Bieber. I dag, godt 6 år efter den første romance, er kærligheden stadig stor mellem Jenner og den noget yngre kæreste.   Hvis man har fulgt med i Keeping up With The Kardashians, har man kunne se, at Kris Jenner og Corey Gamble er blevet forældre til en lille hvalp, Bridgette, efter Jenners store ønske om en pjusket, logrende og gøende tilføjelse til deres forhold. 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I de seneste afsnit af KUWTK tager Kris Jenner ud for at spise en lækker frokost med kæresten Corey - helt udvidende om den snedige plan, som han på forhånd har lagt.

Corey insisterer nemlig på, at hvalpen, Bridgette, skal spise frokost sammen med dem og under hele frokosten behandler han Bridgette, som var hun en prinsesse.

I en samtale med Kris, under frokosten, siger Corey, at han vil tage hvalpen med til Palm Springs for at se en basketball-kamp, og at han i øvrigt vil ringe til Patek Philippe for at se, om han kan få lavet et ur til, hvad han betegner som, sin lille, pelsede datter.

Og hvis du ikke allerede ved det, vil vi lige pointere, at Patek Philippe & Co. altså ikke fremstiller hvilke som helst ure, men derimod nogle af verdens mest eksklusive og dyre, der kan ligge i en prisklasse helt op til 157 mio. kr. 

Læs også: De 7 vildeste gaver Kylie Jenner har købt til datteren Stormi Webster

Kris Jenner er ved at tabe underkæben af bare misundelse. Hun har tilsyneladende fået en stor konkurrent. Corey fortsætter med at sige:”Der kommer ingen før Bridgette, hun er nummer et og du er jo bare Kris.”

Al opmærksomheden på Bridgette er dog i virkeligheden en del af Coreys snedige plan. Corey har nemlig været træt af, at det er ham, der har stået med al ansvaret for hvalpen og alle de sure pligter, som medfølger.

Læs også: Kendall Jenner rækker ud til Kris Jenner: Hvorfor gjorde du sådan mod mig?

Den udkørte hvalpefar, Corey, havde derfor lagt en plan, der skulle lære Kris Jenner en morsom lærestreg for hendes forsømmelse af de kedelige hvalpepligter. Planen var, at han skulle give hvalpen al den opmærksomhed, som han plejede at give Kris, hvilket forhåbentligt skulle lede til, at Kris selv ville begynde at vende sin opmærksomhed mod hvalpen, og det ansvar hun ikke tager som forældre til den – om planen virkede, kan du se i hele afsnittet. Ideén om Patek-uret var altså også bare en joke. Tror vi...

Du kan se det sjove klip med Corey, der gør Kris misundelige på deres hvalp Bridgette, her: