Throwback Kendall Jenner rækker ud til Kris Jenner: Hvorfor gjorde du sådan mod mig?

Foto: Mega

Det er vist mere reglen end undtagelsen, at man skal gå igennem en diskutabel hårperiode i sit liv.

Men vi har en god nyhed – sådan er det også for de kendte! Thank god.

For de fleste af os har jo grinet os igennem børnealbums og sendt fordømmende blikke afsted til vores forældre over, at de kunne klippe os så rædselsfuldt, og det ser ud til, at Kendall deler samme oplevelse.

Lørdag d. 5. september delte hun nemlig et throwback af sig selv med en temmelig tvivlsom frisure og ordene "hvorfor ser mit pandehår sådan her ud mor?".

Vi synes mest af alt, at hun ser virkelig cute ud og glæder os over, at vi rent faktisk har mere til fælles med den 24-årige supermodel, end hvad vi først lige gik og troede.   

Foto: @kendalljenner

Om det var den ellers stilsikre og gennemtænkte momager, der havde været på spil her, eller om det i virkeligheden var Kendall selv, der havde været i gang med saksen, ved vi ikke, men modellen er tydeligvis også selv meget interesseret i at finde ud, hvordan i alverden en så skæv frisure kunne lande oven på hendes lille og yndige hoved.

Læs også: 10 kendte par med en vild højdeforskel

Uanset hvad, så kan vi ikke komme udenom, at mini-Kendall og -Kylie var ultrakære i deres matchende ’Dorothy from the Wizard’-outfits og (stort set) matchende frisurer på skødet af deres unge forældre.

Vil du se mere til Kendall - og hendes forvandling gennem årene - så swipe igennem galleriet og se, hvordan den unge Kendall har vokset sig til den supermodel hun er i dag.

Kendall Jenners skønhedsforvandling gennem tiden

Relaterede artikler