kom-med-indenfor-hos-jessica-alba-naar-hun-viser-sit-hjem-frem-sammen-med-sine-tre-boern-boernene-elle-dk.jpg
Foto: YouTube
House tour

Kom med indenfor hos Jessica Alba når hun viser sit hjem frem sammen med sine tre børn

af Nikita Hoffmann Andersen 27/05/2019
I en ny video viser den amerikanske skuespillerinde, Jessica Alba, rundt i sit nye hjem i Los Angeles. Med sig har hun sine tre børn, og vi kommer indenfor i husets stuer, køkken, badeværelse og børneværelser. Se hele videoen her.

Den 38-årige skuespillerinde og entreprenør, Jessica Alba, er for nyligt flyttet ind i et nyt hus i Los Angeles sammen med sin mand og tre børn.

Alba har været sammen med filmproduceren, Cash Garner Warren, siden 2004, og sammen har parret de tre børn Honor Marie Warren (10 år), Haven Garner Warren (7 år) og Hayes Alba Warren (1 år).

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Da Jessica og Cash besluttede, at de gerne ville flytte i et nyt hus, gik der kun en enkelt dag, før det fremtidige hjem var fundet, men selvom parret elskede huset, lokationen og udsigten, var det dog ikke helt indflytningsklart.

Læs også: Kom med indenfor hos Kylie Jenner når hun går sit nye hjem igennem sammen med Kris Jenner.

Efter intet mindre end 18 måneder med renovation er familien nu endelig rykket ind i deres nye hjem i Los Angeles til en svimlende værdi af 70 millioner kroner - og i en ny video med Architectural Digest viser Jessica og de tre børn Honor, Haven og Hayes rundt.

Foto: YouTube

Et af de første rum, familien viser frem, er den formelle stue. Jessica og børnene forklarer, at de ikke sidder herinde så ofte, men at rummet var perfekt i december, fordi børnenes julestrømper hang på pejsen.

Faktisk var der ingen pejs i stuen, da familien overtog huset, men alene på grund af julestrømperne fik de inkorporeret en pejs lige her. Husets 'master bedroom', der ligger på første sal, indeholdte til gengæld en stor pejs, som de valgte at fjerne for at få en bedre udsigt udover haven og Los Angeles.

Foto: YouTube

Jessica fortæller, at hele renoveringen er kommet til virkelighed i samarbejde med indretningsdesignerne, Tommy og Katheen Clements, der i øvrigt er mor og søn (Psst!... Og som også har indrettet Kris Jenners nyeste hus, som du kan se HER).

Fra stuen går turen blandt andet videre til køkkenet. Ud mod vinduet har familien fået lavet en morgenmadskrog, men den travle karrierekvinde, Alba, indrømmer blankt, at morgenmadskrogen også er blevet en frokost- og aftensmadskrog.

Overalt i huset stråler friske blomster i alskens farver, der står i fin kontrast til hjemmet, der ellers er udført i neutrale nuancer.

Foto: YouTube

De tre børn fylder uden tvivl meget i familiens hverdag, og derfor er de selvfølgelig også med til at vise rundt i deres nye hjem, hvor vi kommer indenfor i alle tre børneværelser.

Da parrets ældste datter, Honor, viser rundt på sit værelse, fremhæver hun særligt sin lysvæg og sin hyggelige altan som sine yndlingsting ved sit nye værelse (og det forstår vi godt!).

Foto: YouTube

Ét andet sted, hvor børnene fyldet meget, er selvfølgelig i husets vaskerum. Her står vaskemaskiner og tørretumblere linet op klar til at ordne børnefamiliens snavsede tøj – dette bliver selvfølgelig gjort med vaskemiddel fra det økologiske firma, The Honest Company, som Jessica Alba grundlagde i 2011.

Når tøjet er vasket og tørret, lægger den travle mor det i kurve med børnenes navne på.

Foto: YouTube

Og 'speaking of' vaskerum, så er parrets badeværelse selvfølgelig også lige til at tabe kæben over.

De to brusere er sammen med det enorme badekar lukket inde i et glasrum, så man ikke fryser, når man kommer op af badekarret. Her dominerer naturens farver i form af træ og planter igen.

Foto: YouTube

Der er meget mere hus at se, og Jessica viser da også rundt i parrets soveværelse, spisestue, i familiens baghave og i den mere afslappede stue, som de bruger til dagligt.

Hør hvad hun synes om TV i soveværelset og om det perfekte life-hack til puslebordet.

Alt sammen kan ses i fulde video, som du kan se herunder:

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her