House tour Kris Jenner viser rundt i sit nye og aldrig før sete hjem - og det er fyldt med nordiske og minimalistiske detaljer

Foto: YouTube

Det er faktisk lige før, du ville kunne finde rundt hjemme hos Kris Jenner. Du ved, at du via husets store hall skal igennem en lille billedbesat gang, for at komme ind til køkkenet, der åbner videre op til stuen. Du ved også, at soveværelset med det hvide 'glam room' og det uendelige walk in closet ligger ovenpå.

Det ved du selvfølgelig, fordi du har trawlet dig selv igennem intet mindre end 15 sæsoner af reality-serien, Keeping Up With The Kardashians, der primært filmes hos Kris Jenner.

Men men men. Det er faktisk slet ikke her, den 63-årige mor til seks bor privat.

I den californiske ”forstad” Hidden Hills gemmer der sig nemlig et ganske særligt hus. Det er privaten for den travle business-kvinde, og i et nyt interview med Architectural Digest viser Kris Jenner rundt i det aldrig før sete hus.

Læs også: Kom med indenfor hos Kylie Jenner når hun går sit nye hjem igennem sammen med Kris Jenner.

”Jeg elsker det her hus, fordi det har en virkelig åben planløsning. Det får mig til at føle mig zen og meget afslappet”, starter Jenner, og det lover jo meget godt for resten af touren igennem huset.

Kris Jenner starter sin fremvisning i husets første rum: Stuen. ”Farverne får mig til at slappe af, så det her rum spiller en stor rolle i slutningen på min dag”, fortæller Kris Jenner og refererer til den næsten nordisk dekorerede stue med hvide, grå og jordfarver.

Foto: YouTube

Dernæst går turen videre til spisestuen, der snildt rummer hele Kris’ kæmpestore familie. ”Det her er et af mine yndlingsrum. Jeg elsker en god spisestue, og vi er meget ofte værter”, fortæller Kris Jenner, der desuden afslører, at skænken, som hænger til venstre i rummet, er designet af Charlotte Perriand, og at hun selv har købt den af talkshow-værten, Ellen DeGeneres.

Foto: YouTube

Pejsestuen, som Jenner går videre til, er også meget afslappet indrettet, og det er da heller ikke en tilfældighed: ”Jeg har brug for afslappethed i mit liv”, pointerer den travle momager, der jonglerer sine seks børns karrierer ved siden af sin egen.

I pejsestuen fremhæver Kris særligt sit Lalanna-får, som hun er meget stolt af. Hun fortæller endda en sjov historie omkring fåret. Sidste gang Kris Jenner havde gæster, var John Legends kone, Chrissy Teigen, blandt de inviterede. Og de af os, der kender en lille smule til Chrissys personlighed (via de sociale medier selvfølgelig), ved nok godt hvordan den historie ender. Chrissy red på fåret, indtil Kris Jenners næstældste datter, Kim Kardashian, pænt fortalte hende, at det ville hun nok ikke gøre…

Psst! Du kan se episoden med Chrissy Teigen i videoen nederst i artiklen. 

Foto: YouTube

Midt imellem pejsestuen og køkkenet står et umiddelbart meget uskyldigt, men smukt møbel. Kris Jenner fortæller dog, at det er en bar fra hendes fødselsår, 1955, og den festglade Jenner er da heller ikke bleg for at åbne op og give os et smugkig på hendes vodkasamling. Skål! 

Foto: YouTube

Derfra går turen til husets vigtigste rum: Køkkenet. ”Vi er i køkkenet hele tiden, vi lever her stort set”, fortæller Kris Jenner om sit monokrome sort/hvide køkken med marmordetaljer. Her er altid snacks til børnebørnene, der jævnligt kommer forbi.

Kris fortæller desuden, at hele huset er indrettet med hjælp fra indretningsdesignere Tommy og Kathleen Clements samt Waldo Fernandez.

Foto: YouTube

Udover favoritrummet har Kris også en favoritting i huset, og det er et klaver. Det store, sorte klaver er en julegave fra Kim og Kanye, og det pryder smukt under husets store trappe.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Foto: YouTube

Kris Jenner fortæller meget mere om de små detaljer i huset i videoen, som du kan se herunder.

Du kan for eksempel se et kunstværk, der står i hjemmet for at motivere Kris til hendes træning, samt se hendes 'powder room':

Relaterede artikler