Instagram @justinbieber
Dokumentar

Justin Bieber fortæller ærligt om en svær tid i sin nye YouTube-dokumentar

af Klara Hauberg Hansen, redigeret af Line Lei Mohrsen Jensen 4/11/2020
Trods en succesfuld karriere og et liv, som udadtil ikke kunne mangle noget, så har livet bestemt ikke altid været lige nemt for den 26-årige sangstjerne. Justin Bieber har netop udgivet en ny dokumentar, og denne gang åbner han helt ærligt op for, hvordan livet som verdenskendt sangstjerne egentlig har været.

Hvis du ikke kan få nok af sanggeniet, Justin Bieber, så er det nok næppe gået din næse forbi, at han for nylig udgav den nye single ”Lonely”, der kommer endnu tættere på, end meget af hans andet musik.

Måske du var en af de mange mennesker, der fulgte med på YouTube, da han tidligere på året udgav sin dokumentar-serie ”Justin Bieber: Seasons”.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nu er Justin Bieber tilbage med endnu en af slagsen, nemlig ”Justin Bieber: Next Chapter”, hvor et kamerahold har fulgt ham de sidste otte måneder.

I dokumentaren åbner Justin Bieber helt ærligt op og fortæller hvordan hans karriere egentlig har været. Han udtaler blandt andet:

”Da jeg var 15 år gammel… Jeg var omringet af millioner af mennesker, men jeg følte mig stadig ensom. Jeg følte mig misforstået. Jeg følte mig såret og ramt. Jeg havde ingen ide om, at jeg ville blive slugt af alt det her, fortæller han ærligt i dokumentaren.”

Læs også: Hailey Bieber hylder kærligheden til Justin med en ny tatovering

For selvom han har været mere end 10 år i branchen, så har det bestemt ikke været nemt for sangeren at vokse op i spotlight og med berømmelsen.

”Der var så mange mennesker, der var så onde. Folk jeg ikke kendte, der kunne sige; ”Du stinker! Du ligner en pige!”. Jeg ville kaste det af mig, og jeg opførte mig som om, det ikke havde nogen betydning for mig, men det ramte mig virkelig. Og så begyndte det at påvirke, hvordan jeg behandlede andre mennesker, og det var bare den her onde cirkel med at sårede mennesker sårer andre. Jeg var bare den her unge dreng.”

Justin Bieber fortæller også, at han ofte følte sig presset til at lade sig som om, 'han havde styr på alting', men bag facaden kæmpede han med sit mentale helbred.

”Jeg tror, der var tidspunkter, hvor jeg overvejede at begå selvmord, sådan virkelig: ”Kommer den her smerte aldrig til at gå væk?”, mindes han.

”Det var så konstant. Smerten var konstant. Jeg led virkelig."

Men i stedet for dengang at vise sin smerte, skabte han overskrifter som ”Bad Boy Bieber”, der både blev taget i at køre spirituskørsel og vandalisere sin nabos hjem. Måske husker du endda, at han i 2017 også valgte at afslutte sin ”Purpose”-tour før tid, fordi han ikke magtede mere.

”Det er svært at vise sine svage sider. Men at acceptere dem gør du kan gro, siger han i dokumentaren.”

Læs også: Kom med til Justin og Haileys bryllup i intim video

Efter fire svære år fandt sangeren sin kone, Hailey Bieber, som han blev gift med i 2018, og som han tidligere har fortalt hjælper ham ud af de svære stunder.

”Hailey giver mig styrke, og hun fortæller tit; ”Justin, jeg elsker dig for dig, du er mere end nok”. Det giver mig selvtillid, og så føler jeg også selv, at jeg er nok, som jeg er.”

I den nye YouTube-dokumentar er der desuden en række klip, der viser kærligheden mellem Hailey og Justin, og de fortæller begge om, hvordan karantænetiden faktisk har styrket deres forhold i stedet for at svække det.

Du kan finde Justin Biebers nye dokumentar HER.

Psst! Hvis du (heller) ikke få nok af Mr. & Mrs. Bieber, så scroll løs i nedenstående galleri, hvor ELLE har samlet 10 søde øjeblikke af stjerneparret.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her