1-års bryllupsdag Kom med til Justin og Haileys bryllup i intim video

Foto: Mega

Det er vidst ikke gået nogens næse forbi, hvordan Justin og Haileys lynromance pludselig blev til en hemmelig vielse på rådhuset, og senere til et kæmpe bryllup i South Carolina. 

For Justin og Haileys kærlighedshistorie er uden tvivl noget ganske særligt, og i dag, den 30. september 2020, kan parret fejre deres første officielle milepæl som ægtepar, for de har nemlig 1-års bryllupsdag.

For præcis et år siden sagde det forelskede par ja til hinanden for anden gang, og titlerne som Mr. og Mrs. Bieber blev for alvor fejret med en romantisk bryllupscermoni og en overdådig fest for parrets nærmeste venner og familie.

Festen blev afholdt i de smukke rammer på det femstjernede hotel, South Carolinas Montage Palmetto Bluff, i South Carolina, og på brylluppets gæsteliste var der store, velkendte navne at finde - som fx Jayden Smith og Kylie Jenner - men nu er dit navn sørme også kommet på listen. 

Ja, du læste rigtigt. Du er også inviteret! 

Læs også: Se det første billede fra Justin og Hailey Biebers bryllup  

I forbindelse med Justin Biebers mini-serie ”Seasons”, der kan ses på Youtube, har parret nemlig filmet et helt ekstraordinært afsnit, hvor du kan komme med som gæst til deres bryllup og se alle de intime øjeblikke.

Afsnittet rummer altså de helt særlige glimt fra parrets store dag - og spænder over øjeblikke fra da Justin gjorde sig klar om morgenen, til da Hailey kastede sin brudebuket. 

Hvis du gerne vil med til et af de smukkeste (og mest luksuriøse) bryllupper, kan du finde Justin og Haileys bryllupsafsnit af ”Seasons” herunder. 

Psst! Hvis du (heller) ikke kan få nok af stjerneparret, har ELLE samlet 10 søde billeder af Mr. og Mrs. Bieber, som du kan se i galleriet herunder. 

10 billeder af Justin og Hailey Bieber

Relaterede artikler