chrissy-teigen-john-legend-elle-dk.jpg
Foto: MEGA
Powercouple

John Legend og Barack Obama bonder over én helt særlig ting....

af Katrine Kæmsgaard 30/10/2019
John Legend og Chrissy Teigen er et par, der ikke lader deres meninger om livet, politik og samfundet gå stille hen. Derfor er hustruen ofte røget i karambolage med den amerikanske præsident Donald Trump på Twitter, og Legend selv bonder med den tidligere præsident Barack Obama over deres koners SoMe-bedrifter. For sangeren er ikke bleg for at tale anerkendende om sin hustru.

Man bliver blød i knæene, når mænd kan finde ud af at rose deres hustru. Noget, som den amerikanske sanger John Legend er meget god til.

Han hylder nemlig gerne sin hustrus bedrifter – både i det virkelig liv og på de sociale medier, og han presser altid på for at få hende til at udvikle sig endnu mere.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

John Legend vidste ikke, da han mødte på arbejde den dag i 2006, at han skulle møde kvinden i sit liv. Det var under indspilningerne til sangen ’Stereo’, at han faldt hovedkulds for en af modellerne. Hendes navn var Chrissy Teigen, og hurtigt kunne han mærke, at der var noget særligt gemt inde under facaden på den smukke krop og det bjergtagende ansigt. Parret blev efter fem fantastiske år forlovet, og i 2013 sagde de deres ’ja’ til hinanden ved Comosøen i Italien. Nu bor de i Beverly Hills med deres 3-årige datter Luna og sønnen Miles på 1 år.

Vanity Fair mødte dem i deres vante omgivelser i LA, og ikke kun pryder de forsiden på oktobernummeret 2019; de bidrager også i et stort, nyt interview inde i magasinet.

Læs også: Courteney Cox har postet et billede af sig selv i badekar med David Beckham, og Instagram gik amok.

Det er ingen hemmelighed, at det populære par ikke just bryder sig om deres nuværende præsident. Og vice versa. Præsidenten er nemlig heller ikke helt hellig, når det kommer til tweets. I september dette år slog Trump sig løs på tastaturet og bekendtgjorde sin holdning til den ’kedelige sanger’ og hans ’hustrus beskidte mund’. Og kender man Teigen ret, så lader hun ikke sådan en kommentar gå stille hen.

Og pardon my french, girls. Sætningen behøver vist ikke at blive oversat for at forstå, at topmodellen ikke har høje tanker om en af verdens mest magtfulde mænd. Hendes tweet gik efterfølgende viralt, og hun fik både hug og klapsalver fra hele verdens beboere.

Engang var det måske Legend, der tjente til smøret på brødet hjemme i villaen i Beverly Hills, men sådan er det ikke nødvendigvis længere. Sangeren selv joker ofte med, at han burde gå på pension for hendes penge. For selvom hans succes bare bruser derudaf, er han meget optaget af, at Teigens behov og passioner i livet bliver opfyldt.

”Jeg er hendes største fan, og jeg tænker hele tiden, at jeg synes, hun skal gøre endnu mere, end hun gør nu,” fortæller John Legend til Vanity Fair.

Foto: Mark Seliger af Vanity Fair
Foto: Mark Seliger af Vanity Fair

Således er Legend også af flere omgang blevet introduceret som ’Chrissy Teigens mand’. Noget, hans ego tilsyneladende ikke har lidt skade af. Til et arrangement med Obama Foundation i Oakland sad han nemlig sammen med den tidligere amerikanske præsident Barack og bondede over deres koners bedrifter på internettet. For det er vist ikke gået nogens næser forbi, at Michelle Obama – ligesom Teigen – ynder at sige sin mening og er en ferm kvinde, når det kommer til debatter. Parret har en ganske anden holdning til den tidligere præsident, end de har til den nuværende, og de to mænd sad ellers og jokede om, ’at deres koner har overhalet dem i likes og er meget mere elsket af offentligheden, end de er.’

Så med en god portion humor, et håb for hinandens succes og en masse kærlighed lever Legend-parret i bedste velgående i det vestlige USA.

Psst!

John Legend og Chrissy Teigens kærlighed har gang på gang gjort os varme om hjertet. De beviser i den grad for os, at ægte kærlighed findes derude. Derfor har vi fundet 22 beviser på parrets uovertrufne kærlighed til hinanden. Se bare med nedenfor.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her