Selfie Courteney Cox har postet et billede af sig selv i badekar med David Beckham, og Instagram gik amok

Foto: MEGA

55-årige Courteney Cox (aka Monica Geller) er ikke bleg for at dele sjove billeder med sine 5,5 millioner Instagram-følgere.

Hele Instagram har førhen liket løs, når Courteney har delt søde og sjove billeder, hvor hun poserer med sine Friends-kollegaer, og nu har like-knappen på hendes profil igen været på overarbejde.

Denne gang skyldes palaueren intet mindre end et selfie med Courteney Cox og David Beckham – og som om det ikke var nok, er de to ovenikøbet særdeles letpåklædte og i badekar på samme tid.

Dét var noget, Courteneys følgere kunne lide, og over 1,3 millioner mennesker har ramt like-knappen i dette tilfælde, ligesom kommentarfeltet bugner af sjove kommentarer.

”Wait....WHAT'S HAPPENING?!!??” skrev Courteneys gode veninde og Friends-kollega Jennifer Aniston – der i øvrigt kom på Instagram for første gang den 15. oktober 2019, men som allerede har skrabet hele 17,5 millioner følgere sammen.

Skuespillerinden Juliane Moore fik vist også nær sin kaffe galt i halsen – hun kommenterede nemlig ligeledes: ”What?????” på billedet af de to kendisser – der jo begge er lykkeligt afsat til henholdsvis Johnny McDaid og Victoria Beckham.

Læs også: Disse 5 Instagram-opslag talte vi mest om denne uge.

Og det var da heller ikke af romantiske årsager, Courteney og David var hoppet i badekarret. Det afslørede det næste billede i rækken, hvor Eric Stonestreet og Jesse Tyler Ferguson havde joinet Courteney og David i badekarret.

Eric og Jesse er som bekendt er en del af Modern Family-castet, og ifølge Entertainment Weekly er det bekræftet, at Cox og Beckham vil være en del af Modern Familys sidste sæson, som de netop nu er ved at filme.

Og i den forbindelse har de to selvfølgelig øvet deres replikker sammen, hvilket Beckham ligeledes tyede til Instagram for at dele: 

"Jeg mødte en ny FRIEND i dag på arbejdet," skrev han humoristisk og refererede til Courteneys rolle i 90'er-hitserien, som hun og resten af Friends-castet blev udødeliggjort i.

Vi kan næsten ikke vente til Modern Family igen løber over skærmen, og vi kan se, hvordan badekarsscenariet udviklede sig. 

Psst! Friends fyldte som bekendt 25 år tidligere i år, og i den forbindelse trawlede vi atter engang serien igennem. Der fandt vi de 25 sjoveste replikker, og de er alle samlet til dig i galleriet herunder:

De 25 bedste citater fra Friends

 

 

Relaterede artikler