Billie Eilish til Met Gala 2021
Foto: Mega
Met Gala 2021

Her er alle de smukke kjoler fra den røde løber

af Dina Saugman og Emilie Østerby Bruun 14/09/2021
Mandag den 13. september 2021 slog New York Metropolitan Museum of Art dørene op for årets største modebegivenhed, The Met Gala. ELLE har samlet alle de smukke kjoler og vilde outfits fra den røde løber...

Udover at hylde modebranchen og være garant for - år efter år - at præsentere de mest overdådige, ekstravagangte og smukke looks fra stjernene på den røde løber, handler The Met Gala også om at fejre åbningen af Costume Institute's nyeste modeudstilling.

I år hedder udstillingen 'In America: A Lexicon of Fashion', og årets tema til The Met Gala var derfor: 'American Independence'.

Læs også: Alt, hvad du bør vide om The Met Gala 2021

Det siger næsten sig selv, at der ikke var tale om et "Less Is More"-tema, og derfor var der i år atter enighed blandt showets prominente gæster om, at troppe op i det ene ekstravagante, overdådige og imponerende look efter det andet. 

Læs også: Se tilbage på alle kjolerne på den røde løber til The Met Gala 2019

I galleriet har vi samlet alle smukke looks fra den røde løber, og vi tør godt love, at du kan glæde dig til et hav af meget forskellige looks - og det ene mere imponerende end det andet.