Foto: The Mega Agency
Framing Britney

Har omtalt dokumentar magten til at kunne #FreeBritney?

af Tanja Hartmann 15/02/2021
’Framing Britney Spears’ er dokumentaren, der er på alles læber lige nu. Dokumentaren afslører foruroligende detaljer om Britney Spears’ liv, der er under stor kontrol af hendes far, Jamie Spears. Men hvordan ser fremtiden egentlig ud for Britney Spears?

Dokumentaren, der kom ud den 5. februar, viser sørgelige detaljer om popstjernens liv. Den viser nemlig, at hun er under et værgemål af sin far, Jamie Spears, hvilket gør, at han styrer hendes økonomi og karriere.

 

Britney Spears ønsker at være fri fra sin fars kontrol.  Derfor har hun flere gange hevet faren i retten for at fjerne ham fra værgemålet. Dog har det været uden held.

Spørgsmålet mange fans sidder inde med lige nu er derfor, om Britney nogensinde kommer ud af værgemålet?

Er værgemålet under opløsning?

’Framing Britney Spears’ har givet en fornyet opmærksomhed omkring Britney Spears’ værgemålssag. Det har givet Britney og hendes advokat, Samuel Ingham, endnu mere blod på tanden.

Britneys advokat har nemlig genoptaget anmodningen om at fjerne hendes far fra værgemålet.

Det er ingen hemmelighed, at min klient ikke vil have sin far som værge, men vi erkender, at fjernelse har sine udfodringer”, fortæller hendes advokat til mediet Variety.

Læs også: Kontroversiel dokumentar afslører dystre detaljer om Britney Spears

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er en stor udfordring at komme ud af et værgemål. Flere advokater udtaler sågar i dokumentaren, at de aldrig har set det ske før. Det er derfor usandsynligt, at Britney en dag vil være værgefri. Men det er heller ikke Britney Spears’ mål. Hun ønsker blot at have en anden værge end sin far.

Om det kommer til at ske, vil tiden vise. Sagen er i fuld gang, og den kommer nærmere en afgørrelse til de næste retsmøder, der holdes den 17. marts og 27. april.

Vil vi se Britney optræde igen?

Sålænge Birtney Spears er under sin fars kontrol, har hun udtalt, at hun ikke vil optræde. Men om superstjernen nogensinde kommer tilbage på den store scene er uvis.

Britney har nemlig før sagt, at popstjernelivet er blevet en hobby for hende, mens at familielivet fylder mere. Hun er har to sønner sammen med eksmanden, Kevin Federline. Hun vil gerne prioritere mere tid med sine børn. Måske har den garvede sangerinde for alvor lagt mikrofonen på hylden?

Hvis du endnu ikke har set den opsigtsvækkende dokumentar om Britney Spears liv, kan du se den på TV2 play.

Britney Spears har alle dage været lidt af et stilikon - måske undtaget af en vis frisure i 2007 - og du kan herunder få et tilbageblik på nogle af hendes ikoniske looks fra den røde løber: