Foto: MEGA
Afsløring

Gigi Hadid afslører endelig sin datters navn

af Cecilie Stubkjær Ottosen 22/01/2021
Yndlingskendisparret, Gigi Hadid og Zayn Malik, blev d. 19. september forældre til en lille pige, og siden har vi ventet i spænding på afsløringen af datterens navn. Læs med, og opdag hvad hendes søde, unikke navn er.

Supermodellen, Gigi Hadid, og sangstjernen, Zayn Malik, fandt hurtigt kærligheden igen efter deres to års adskillelse og annoncerede i april 2020, at de ventede deres første barn. I september blev de forældre til deres lille, nye datter – og vi har siden ventet i spænding på hvilket navn, hun mon får.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Familien er gået stille med dørene, og det er begrænset, hvad vi både har set og hørt til dem. Til Halloween gav familien dog det første rigtige sneakpeak af datteren på Gigis instastory.

Til jul fik vi endnu et sneakpeak og muligheden for at se Gigi i morrollen på et instapost på Gigis egen profil. Selvom vi endnu har datterens ansigt til gode, så er vi allerede helt forelskede i den lille Hadid/Malik-baby, og vi kan ikke vente med at se mere til hende.

Her fire måneder efter velkomsten af datteren afslører Gigi endelig hendes navn. Gigi afslørede det på en meget fin og diskret måde – så diskret, at man nemt kunne have overset det. Men heldigvis er vi her til at holde dig opdateret, så du ikke misser noget!

Hun har helt simpelt opdateret sin Instagram bio til: Khai’s mom.

@gigihadid

Vi er vilde med den fine måde, som Gigi og Zayn deler detaljerne omkring deres datter på. Se fx denne søde måde hvorpå Zayn annoncerede fødslen af lille Khai.

Vi glæder os til at følge med i den lille trekløverfamilie, og håber snart at se endnu mere til den nye kendisbaby Khai.

Indtil da, kan du i galleriet herunder se Gigi og Zayns sødeste øjeblikke.

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2021-11-11/redaktionens-favoritter-3_2.jpg

Blazer, Cos

DKK 1.200,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-4_2.jpg

Strik, & Other Stories

DKK 700,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-5_2.jpg

Jeans, Nanushka

DKK 2.190,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-6_2.jpg

Taske, Marge Sherwood

DKK 1.600,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-7_2.jpg

Kjole, Isabel Marant Étoile hos Net-a-porter

DKK 2.080,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-8_2.jpg

Skjorte, Anine Bing hos Net-a-porter

DKK 1.340,-
Køb her