Drake og Rihanna i hjerteskærende break up – kan kærligheden ikke holde?
Foto: All Over Press
Celebrity

Drake og Rihanna i hjerteskærende break up – kan kærligheden ikke holde?

af Pernille Hammershøj Madsen 12/10/2016
Fornylig var hele verden vidne, da Angelina Jolie og Brad Pitt annoncerede, at de skulle skilles, men desværre stopper de triste kærlighedshistorier ikke her. I denne uge kom det nemlig frem, at stjerneparret Drake og Rihanna ikke længere er et eksklusivt par – og måske helt er gået fra hinanden.

Kærligheden holder desværre ikke altid for evigt, og det gælder bestemt også i kendisland. For cirka en måned siden vågnede vi op til den triste Brangelina-nyhed, men bruddene mellem de kendte stopper ikke her. I denne uge annoncerede Rihanna nemlig indirekte, at hun og Drake ikke længere er et par, da hun på Instagram skrev:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

“Ingen af mine “x’er” er gift eller i lykkelige forhold, så man kan roligt sige, at jeg ikke var problemet. Lol.”

Foto: @badgirlriri
Drake og Rihanna i hjerteskærende break up – kan kærligheden ikke holde?

Desuden har ”@Badgalriri” valgt at slettet Drake fra dem, hun følger på Instagram, og rygtet vil vide, at Drake allerede er kommet videre med realitystjerne og model India Love.

Læs også: Det kan vi lære af de kendtes breakups: ”Dos and don’ts”

Det er ellers ikke længe siden, at Drake ved VMA 2016 annoncerede at Rihanna er ”en som jeg har været forelsket i siden jeg var 22 år gammel,” da han tilbage i august fik æren af at overrække hende den ærefulde ”Video Vanguard Award”-pris.

Drake og Rihannas forhold går tilbage til 2009, da parret blev spottet sammen, men Rihanna afviste rygterne og sagde, at de kun var venner. De to har dog flere gange brugt hinanden i deres musik, senest med Rihannas megahit ”Work”, men noget tyder på, at det er Drake, som har måtte indse, at Rihanna måske ikke vil ham lige så meget, som han vil hende. Drake har hele tiden været mere åben omkring deres forhold, og tilbage i oktober 2011 gav han et interview, hvori han indrømmede, at han hele tiden havde troet, at deres romance kunne blive til mere:

”Jeg blev såret, fordi jeg begyndte at indse, hvad det var. Jeg tror, at tænkte det var mere,” sagde han dengang.

Se også: Dobbelt break-up: Gigi Hadid og Taylor Swift er blevet singler

I september 2013 lod Drake dog Rihanna vide, at han ikke kunne vente på hende for evigt. I et interview til det amerikanske talkshow Ellen blev han nemlig præsenteret for billeder af kendte kvinder, som det rygtes, at han havde datet. Men da Rihannas billede kom frem, sagde han blot: ”Skøn pige. Vi har haft vores tid.”

Drake og Rihanna blev dog ved med at blive spottet sammen på klubber i både London og Los Angeles, men Drake blev ved med at nægte, at deres forhold var seriøst, og det på trods af, at han ønskede sig mere: ”Hun er den ultimative fantasi. Vi har det sjovt sammen, og hun er cool, men vi er kun venner. Det er min evige plage,” sagde han dengang.

Læs også: 15 tips til, hvordan du opmuntrer din veninde med kærestesorger

I 2014 kom Drakes single ”Days in the East,” som mange mente udelukkende handlede om Rihanna, men året efter var der ingen tegn på, at de to dannede par og Rihanna blev spottet sammen med Leonardo DiCaprio, mens Drake blev kædet sammen med Serena Williams. I starten af 2016 kom Rihannas nye album ”Anti” så, hvor Drake endnu en gang optrådte i hendes musik – denne gang på favoritnummeret ”Work”, men da Drake og Rihanna i marts opførte ”Work”, afviste Rihanna ham, da han ville kysse hende på scenen– foran tusinder af fans.

Hvad der er gået galt i mellem Drake og Rihanna står hen i det uvisse. Måske er det blot endnu et bump på vejen i deres forhold, og måske er det helt slut mellem de to stjerner. Og mon Drake stadig er forelsket i Rihanna, som han sagde så sent som i august til VMA? Det må tiden vise.

I galleriet herunder har vi fundet billeder af Rihanna og Drake, samt et billede fra Drakes Instagram-profil der bekræfter bruddet:

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her