Det kan vi lære af de kendtes breakups: ”Dos and don’ts”

”Dos and don’ts”: Det har vi lært om forhold – og breakups
Foto: All Over Press

I går kom den triste nyhed: Brad Pitt og Angelina Jolie skal skilles efter i 12 år at have dannet par og to år som gifte folk. Et breakup er svært nok i sig selv, og i sådan en situation, er vi glade for, at vi ikke er i de kendtes sko. For hvordan håndterer man nyheden overfor sine fans, når man har millioner af følgere på de sociale medier?

Og hvordan slår man op, og er der overhovedet nogen god måde at gøre det på? Af Sex & The City lærte vi, at en post-it med ordene "Jeg er ked af det, jeg kan ikke, du må ikke hadde mig" ikke er nogen god ide, hvis man vil undgå at såre sin x.   

Læs også: Set på Instagram: Love is in the air - sommerens smukkeste bryllupper

Vi kan kun håbe, at det ikke var en post-it der afgjorde ”Brangelina-parrets" skæbne. Parret har nemlig altid været gode til at værne om deres privatliv, og indtil videre vælger Brad Pitt og Angelina Jolie da også samme strategi og udtaler sig så lidt som muligt om grundene til bruddet.

Vi ved dog, at Angelina Jolie har bedt om forældremyndigheden til parrets seks børn, og af hensyn til børnene, beder begge parter pressen om at være skånsom med rygterne.

Se også: Derfor har Justin Bieber slettet sin Instagram-profil

Dog er det ikke alle kendis-par, der forstår at takle breakup-problemerne lige godt. I kølvandet på Brad Pitt og Angelina Jolies skilsmisse har vi kigget nærmere på, hvordan kendispar herhjemme og fra Hollywoods røde løber har håndteret den svære situation.

Tv-serierne har også lært os et eller andet om parforhold - og der er helt klart ”dos and don’ts”, som vi kan tage med os i kærlighedslivet. Klik eller ”swipe” dig igennem galleriet og bliv klogere: 

”Dos and don’ts”: Det har vi lært om forhold – og breakups

 

Relaterede artikler