Beyoncé på rød løber
Foto: Mega
Moderne kærlighed

Beyoncé indleder nyt forhold

af Dina Saugman 23/08/2021
Beyoncé gør det igen. Hun fik alle til at spekulere og stille spørgsmålstegn, da hun her til morgen postede tre nye billeder på Instagram.

Spekulationerne skaber spørgsmål – spørgsmål, der går i alle retninger. “Er der et nyt album på vej?”, ”udkommer en ny kollektion?”, ”er der tale om et nyt samarbejde?”  eller ”er der nyt om deres forhold?”.

Mandag morgen har den verdenskendte sangerinde, Beyoncé Knowles, postet hele tre nye opslag på sin Instagramprofil. Opslag, der let kunne sende forhåbningerne mod nye, skønne toner fra vores allesammens sangstjerne, idet billederne til forveksling kan ligne et coveralbum.

Teksten til billederne lyder ”About Love”, der også kan indikere, at der sker nye ting på kærlighedsfronten. Og hun står sammen med sin mand – så let’s be honest, det er klart tankerne også går i denne retning.

Læs også: Bliver Destinys Child genforenet?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men takket være Tiffany&Co. behøver vi ikke længere gætte.

Det viser sig nemlig, at Beyoncé teaser for en ny kampagne for smykkedesignbrandet Tiffany and co.

På Tiffany&Co’s egen Instagramprofil har de postet en video, hvor de offentliggør, at The Carters, Beyoncé og manden Jay-Z, er de nye ansigter i deres nyeste kampagne, der hylder moderne kærlighed. Videoen kan du ser herunder. 

Alexandre Arnault, produkt- og kommunikationsvicepræsident fortæller, at Beyoncé og Jay-Z netop er indbegrebet af moderne kærlighed:

”Som brand, har vi altid stået for kærlighed, styrke og selvudfoldelse, hvorfor vi ikke kunne forestille os et par, mere ikonisk, som bedre kan repræsentere Tiffany’s værdier. Vi er beærede over at have The Carters som en del af vores Tiffany-familie,” uddyber han.

Beyoncé bærer den ikoniske ’Tiffany Yellow Diamond’-halskæde, der sammen med maleriet ’Equals Pi’ af Jean-Michel Basquiat, skal belyse parrets kærlighedshistorie.

”Kærlighed er den diamant, som smykkerne og kunsten pynter,” siger The Carters om samarbejdet.

Om vores spekulationer gik i den ene eller anden retning, kan så at sige alle være mere eller mindre korrekte. Der er tale om et samarbejde, om en kampagne, der hylder kærligheden og kunsten, og hvor også musikken får lov til at udfolde sig.

I galleriet herunder kan du se de tre billeder, som Beyoncé postede på sin Instagramprofil og fik fans til tasterne.

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2021-11-11/redaktionens-favoritter-3_2.jpg

Blazer, Cos

DKK 1.200,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-4_2.jpg

Strik, & Other Stories

DKK 700,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-5_2.jpg

Jeans, Nanushka

DKK 2.190,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-6_2.jpg

Taske, Marge Sherwood

DKK 1.600,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-7_2.jpg

Kjole, Isabel Marant Étoile hos Net-a-porter

DKK 2.080,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-8_2.jpg

Skjorte, Anine Bing hos Net-a-porter

DKK 1.340,-
Køb her