adeledelerendnuetbillede
Foto: Mega
Nyt look

Adele har igen delt et uigenkendelig billede efter sin store forandring

af Line Lei Mohrsen Jensen 3/08/2020
I forbindelse med Beyoncés udgivelse af det visuelle album Black is King, har Adele netop delt et billede på Instagram, hvor hun hylder Queen B og hendes udgivelse. Der er tale om endnu et foto af den smukke kvinde efter sit store vægttab, og man kan næsten blive i tvivl om, hvem, som sidder på billedet. Kan du genkende Adele?

Indenfor det seneste år har Adele gjort sig særligt bemærket i forbindelse med sine posts på bl.a. Instagram, hvor man kan se, at hun har gennemgået et stort vægttab. Netop dette har været med til at give den smukke sangerinde et helt nyt look, og flere af hendes trofaste fans har haft svært ved at kende hende.

Sanggeniet har tidligere holdt sig i det skjulte, hvad angår billeder af sig selv. Men siden hun postede et billede af sig selv fra Drakes fødselsdag d. 24. oktober 2019, har dette ændret sig, og vi har siden da set flere billeder af den 32-årige sangerinde.

Læs også: Forvandling: Kan du genkende Adele på disse nye feriebilleder?

På det seneste instagrampost sidder Adele på hug foran et tv, hvor Beyoncés visuelle album Black is King bliver vist. Der er ingen tvivl om, at Adele er stor fan af Beyoncé – og dette kommer ligeledes til udtryk i hendes post.

Adele er iklædt et Black is King–inspireret look, og matcher et af Beyoncés outfits fra det visuelle album. På billedet bærer Adele en bluse med det ikoniske måneprint fra den unge, franske modedesigner Marine Serre, der tilbage i 2017 vandt den prestigefyldte modepris LVMH-Fashion Prize.

Se Adeles billede her: 

Psst! Shop selv Marine Serre-looket HER. 

Læs også: Her er brandet bag de månefyldte styles, der flyder over på Instagram

Billedet viser desuden, at den dygtige sangerinde har fået sig en ny frisure, da det bølgede hår adskiller sig fra Adeles tidligere looks. Netop Adeles nye look, har vakt debat i kommentarfeltet, da flere af hendes fans ikke kan se, at det rent faktisk er Adele som er på billedet.

Man kan altså med sikkerhed sige, at Adele har gennemgået en forvandling, men smuk det er hun – og det har hun altid været!

Psst! Vil du se flere kendisser, som har forandret sig i løbet af årene? Så tag et kig i nedenstående galleri med billeder af de vildeste kendistransformationer.