Marine Serre Her er brandet bag de måneprintede styles, der flyder over på Instagram

Foto: Matchesfashion

Du kender det sikkert. Du scroller igennem dit Instagram-feed, og derefter går du i krig under Udforsk-fanen, og engang i mellem er der et særligt mønster eller design, der dominerer, lige meget hvor du kigger hen på det populære sociale medie.

For tiden er den allestedsnærværende trend måneprintede og stramtsiddende gevandter i form af bluser og leggins.

I nakken på det nærmest futuriske design står der Marine Serre, og designeren bag er den 27-årige kvindelige franskmand af samme navn.

Marine Serre vandt den prestigefyldte Young Fashion Designer LVMH-pris i 2017 og debuterede derefter på den franske catwalk i 2018.

Spring Summer 2019-kollektionen, Hardcore Couture, er for alvor ved at slå Marine Serres navn fast som en trendsettende designer.

Foto: Marine Serre

Mens den talentfulde designer arbejdede på sin debutkollektion, var hun ansat som junior-designer hos Balenciaga, med Demna Gvasalia ved roret, ligesom hun førhen har været i praktik hos både Maison Margiela, Alexander McQueen og Dior.  

I eget navn designer Marine Serre komfortable hverdagslooks, og ifølge designeren selv er brandet udførelsen af multifunktionel elegance.

Læs også: Finalisterne til LVMH-prisen 2019 er offentliggjort – og 4 ud af 8 designer kønsneutralt.

Både danske såvel som udenlandske it-girls har da også allerede taget det nytænkende design til sig, og de svøber sig med glæde i måneprintet.

Danske Stephanie Gundelach og Freja Wewer samt den polsk/parisiske influencer Marta Cygan er bare nogle af Marine Serres måneelskende beundrere.

Det er da heller ingen hemmelighed, at vi også partout får lyst til at sporte trenden, og hvis du også har det sådan, er der gode nyheder.

Flere af de internationale luksuswebshops som Farfetch og Matchesfashion har nemlig allerede fyldt de digitale hylder op med den fremstormede trend, så du kan klikke den hjem med lynets hastighed.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

I galleriet herunder har vi samlet nogle af vores favorit-styles fra den populære kollektion. Scroll løs!

Marine Serre: Her er brandet bag de måneprintede styles, der flyder over på Instagram

Relaterede artikler