Afsluttet: Vind billetter til skønt og moderigtigt satire-show på Betty Nansen Teateret

Annonce
Foto: PR

”En smule i overkanten” er titlen på Platt-Forms nye forestilling, der byder på satire, der med et glimt i øjet pirrer til alle de pudsigheder, vi tager for givet i hverdagen. Fra kropsidealer til SoMe-kulturen og de evige shitstorms, som politikere og debattører gang på gang havner i – alt sammen tilsat sang, musik og masser af humor.

Trioen Platt-Form består af skuespillerinden Mille Lehfeldt og hendes to mandlige modstykker, Jakob Fauerby og Laus Høyby. Første gang de tre gik sammen på de skrå brædder kastede anmelderne mange stjerner efter deres forestilling og med det nye show, der har premiere den 11. november på Betty Nansens Edisonscene er de tre Reumert-nominerede satiremestre endelig tilbage et nyt, bragende musikalsk og virkelig morsomt show.

Og i år er der endnu mere at glæde sig til, når Platt-Form indtager Edisonscenen - særligt hvis man har et godt øje til mode. I det nye satire-show er det nemlig den prisvindende danske designer, Nicholas Nybro, der har skabt kostumerne til forestillingen.

Nicholas Nybro er kendt for sin flamboyante og meget excentriske stil (hvem husker ikke den opsigtsvækkende kreation han skabte til Ghita Nørby, da hun var til kunstnerbal hos Dronningen i 2016?) – og han har heller ikke sparet på hverken farver, kreativitet eller original formgivning i scenekostumerne til Platt-Form.

I sin seneste kollektion arbejde Nicholas Nybro særligt med kropsidealer og lavede i forbindelse med kollektionen en iøjnefaldende kampagne, med karakterfulde og alsidige modeller. Det gjorde han for at gøre op med den tiltagende kropsforstrækkelse, og med det in mente er han den perfekte modeskaber til at klæde Platt-forms tre samfundssatirikere på: Kroppen, selviscenesættelsen og mig-kulturen er nemlig blandt hovedtemaerne for den nye forestilling.

"Jakob, Mille og Laus er ekstremt dygtige, og repræsenterer en humor, som er tiltrængt på den danske satirescene. De har meget på hjerte, og formår at snige politiske stikpiller ind med et glimt i øjet. Det forsøger jeg også i mit arbejde som modedesigner. Det er vigtigt for mig, ikke bare at designe sjovt tøj, som larmer for at larme - der skal være noget dybde og mening bag", siger designer Nicholas Nybro.

Platt-Form – ”En smule i overkanten” spiller fra 11. november - 9. december på Edisonscenen i Betty Nansen Teateret. De tre medvirkende er Jakob Fauerby, Laus Høybye og Mille Lehfeldt. Du kan læse mere om forestillingen og spilletiderne, samt bestille billetter her. Billetpriser fra 80 – 295 kr.

Kunne du tænke dig at opleve Nicholas Nybros skønne scenekreationer, og ikke mindst ualmindelig god underholdning leveret af den anmelderroste satire-trio, så udlodder ELLE i samarbejde med Platt-Form 5 x 2 billetter til den anmelderroste forestilling. Svar på nedenstående spørgsmål og vind billetter til dig selv + en ledsager på en valgfri dato i spilleperioden.

Vinderne er trukket og har fået direkte besked.

Relaterede artikler