Foto: PR
Interiør

Femmes Régionales skaber moderigtigt mønstermix for Normann Copenhagen

af Lise Charlotte Lehwald 29/08/2017
Der er fuld fart på farver og print i Normann Copenhagens nyeste pudekollektion, ’Posh’, hvor designbureauet Femmes Régionales har hentet inspiration fra modens magiske univers. Se de pynte-venlige puder her…

Med rødder i modebranchen er det ganske naturligt, at designbureauet Femmes Régionales har skævet til de nyeste catwalktendenser og de store modehuse for at finde inspiration til en ny kollektion af puder, de har skabt for Normann Copenhagen.

Det er ikke første gang at de modekyndige designere har hjulpet Normann Copenhagen. Femmes Régionales står nemlig også bag Normann Copenhagens stationery-linje ’Daily Fiction’ , hvor de eklektiske print og iøjenfaldende mønstre pryder notesbøger og blyanter.

’Posh’, som Normann har døbt pudekollektionen, tilføjer nye sprælske og livlige print, der vil glæde enhver farveentusiast.

Læs også: Normann Copenhagen præsenterer ny fantasifuld designudstilling

I kollektionen finder vi bl.a. det minimalistiske blomsterprint La Grand Fleur, det bolsjestribet Keep it simple, og to terrazzo-mønstrede modeller Busy Structure og Serious Structure. Alle kommer de i flere smukke farver, og som prikken over i’et har hver pude et dekorativ kantbånd i et af de andre print fra kollektionen.

Pudernes print er skabt med kombinationsmuligheder for øje, og lige så fine de er i hinandens farverige selskab, er de hver for sig – så man kan også med rette vælge en enkelt favorit og lade den skille sig ud blandt andre puder i neutrale toner.

Psst… I galleriet herunder kan du se de farverige billeder af den nye pudekollektion fra Normann Copenhagen