Normann Copenhagen præsenterer ny fantasifuld designudstilling

Normann Copenhagen præsenterer ny fantasifuld designudstilling

Den danske designvirksomhed Normann Copenhagen inviterer den 18. marts 2017 til officiel åbning af et transformeret showroom på Østerbro i København. Endnu engang er det den store farvepalet, der er blevet brugt i indretningen af deres lokaler, hvor stærke farvekombinationer som mørkegrøn og lyserød er dominerende.

Det er tanken, at du som gæst skal udforske rummene på egen hånd og hele tiden finde uopdagede steder. Der vil være en konstant vekslen mellem det, du kan se og ikke kan se, og du må selv aktivt gøre en indsats for at opleve rummenes fulde potentiale. F.eks. er der i flere af rummene hængt rumdelere op i form af store mørke plastlameller, som du skal skubbe til siden og gå mellem før du kan komme ind i et nyt rum. 

Se også: Vi har besøgt Normann Copenhagens nye butik - kom med indenfor

Den nye designudstilling er teatralsk og mystisk, som fx ses i form af en stor labyrint, som præsenterer uventede elementer, hver gang du kommer til en blindgyde eller drejer rundt om et hjørne. 

I september 2016 bød Normann Copenhagen velkommen indenfor efter en gennemgribende renovering af deres butik. Særligt deres underetage, som var indrettet i lyserød fra gulv til loft, landede på instagram-profiler med en forkærlighed for de rosa-nuancer.

Se også: Her åbner Normann Copenhagen ny butik

Oplev det nye univers, når Normann Copenhagen holder officiel åbning lørdag den 18. marts 2017. Eller få stillet nysgerrigheden indtil da ved at klikke dig gennem galleriet nedenfor, som giver et lille smugkig på, hvad designvirksomheden har fundet på denne gang. 

Pssst... Læs mere om åbningen på Normann Copenhagens Facebook-side

Normann Copenhagen præsenterer ny fantasifuld designudstilling

Relaterede artikler